IMPONERTE: Franck Boli imponerte da Stabæk knuste Ekranas 4-1 på La Manga i dag. Her fra en treningsøkt på Nadderud tidligere i år. Foto: Morten Holm / Scanpix
IMPONERTE: Franck Boli imponerte da Stabæk knuste Ekranas 4-1 på La Manga i dag. Her fra en treningsøkt på Nadderud tidligere i år. Foto: Morten Holm / ScanpixVis mer

Tenåringen som kan utgjøre forskjellen Stabæk trenger

Franck Boli (18) imponerte da Ekrenas ble knust.

LA MANGA (Dagbladet): Stabæk - Ekranas 4-1

Motstanden var dårlig - nye Stabæk er spennende. Og størst spenning knytter deg seg til 18 år gamle Franck Boli.

Jan Kjell Larsen sto i mål, backfireren var gamle kjente, men derfra og fram var alle de blå nye. Og på topp - ivorianeren Franck Boli.

En ung gutt som gjerne vil ha ballen i beina, men som vil utvikle seg massivt om han evner å forstå at det også er mulig å true rom.
Stabæk-trener Petter Belsvik ser guttens potensial og er villig til å satse på Boli. Lykkes han i sin skolering kan 18-åringen fort bli spilleren som utgjør den forskjellen Stabæk kan trenge. For selv om det er spennende, er hovedmålet fortsatt å holde laget i Tippeligaen.
Klarer Stabæk det blir 2012-sesongen vellykket.

Stabæks mål: 1-0 Stian Sortevik, 2-0 Mads Stokkelien (en voldsom volley, i kjent stil), 3-0 Haris Skenderovic, 4-0 Franck Boli, 4-1 meget unødvendig mot et Ekranas B som allerede hadde gått i oppløsning.