Tenker på straffemissen hver morgen

- Jeg er fortsatt skuffet, sier han.

Chelsea-kaptein John Terry innrømmer at han tenker på straffemissen sin mot Manchester United i mesterligafinalen hver eneste dag.

To måneder er gått siden Terry hadde muligheten til å avgjøre straffesparkkonkurransen i finalen i Moskva. Men midtstopperen skled og falt på rumpa mens ballen gikk stolpe-ut.

- Det er det første jeg tenker på hver eneste morgen når jeg våkner. Jeg er fortsatt skuffet, men forrige sesong sa jeg at jeg var en stor mann og hadde mye karakter, og det er opp til meg selv å takle det, sier Terry.

27-åringen forteller at scoringen for England i landskampen mot USA en uke senere hjalp litt på den dårlige samvittigheten.

- Landskampene hjalp litt, men forhåpentligvis vil vi ha suksess med vår nye manager og de nye spillerne slik at vi blir kvitt de vonde minnene, mener Terry.

Chelsea spiller treningskamp mot Guangzhou i Kina onsdag.

(NTB)

HER FALLER AVGJØRELSEN: John Terry sklir og skyter utenfor. Manchester United-keeper Edwin van der Sar kan snart slippe jubelen løs. Foto: SERGEY PONOMAREV/AP/SCANPIX
HER FALLER AVGJØRELSEN: John Terry sklir og skyter utenfor. Manchester United-keeper Edwin van der Sar kan snart slippe jubelen løs. Foto: SERGEY PONOMAREV/AP/SCANPIX Vis mer
Tenker på straffemissen hver morgen