Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tenkte på samboeren etter KO-kamp

Slaget Thomas Hansvoll er aller best på, sendte belgiske Herve DeCloudt i drømmeland i gårsdagens tittelkamp i Vejen. Nå venter VM-kamp på oslogutten. Men i går var tankene hos samboer Tina Løw.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hansvoll imponerte med ny seier

Hun hadde nemlig eksamen i går, og Thomas Hansvoll hadde ikke hatt tid til å ringe henne før kampen. Det var første post på programmet når pressen hadde fått sitt.

- Jeg må få ringt Tina. Det har jeg rett og slett ikke hatt tid til, sier Thomas Hansvoll til Dagbladet.

27 år gammel framstår Hansvoll som en sikrere og bedre bokser enn noen gang tidligere, under kyndig ledelse av trener Harald Skog. I går kveld var det en defensiv, men vanskelig Herve DeCloudt (32) som sto på programmet, og Hansvoll trengte et par runder på å gå seg skikkelig varm.

- Han var litt sånn spoilerbokser, som liker å gjøre det vanskelig for deg. Jeg prøvde å holde presset oppe, sier Hansvoll til Dagbladet.

Sjette KO

Like før slutt i tredje runde kom han imidlertid skikkelig til, og belgieren måtte i kanvasen. Dermed fikset Hansvoll sin sjette knockout på 22 kamper.

- Jeg var litt bekymret for ham, for han lå så lenge nede, forteller Hansvoll.

Men bare 5-6 runders sparring før gårsdagens kamp må forbedres. Det får støtteapparatet beskjed om i dag.

- Det har blitt altfor lite, jeg tok de signalene nå. Jeg trenger sårt sparring, og stoler på at det går i orden til neste kamp, sier Hansvoll, som nå er nærmere drømmen om VM-kamp.

I samtaler

Lou de Valle og Bruno Girard går 22. desember omkamp for WBA-tittelen, og vinneren av den kampen kan bli Hansvolls neste motstander.

Manager Steffen Tangstad har allerede vært i samtaler med begge boksernes managere, og har god tro på VM-kamp utpå nyåret.

Hele Norges coronakart