Tenner et håp for barn berørt av hiv og aids

Vis solidaritet du også!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dagbladet.no har oppfordret alle i Norge til å delta i en videokonkurranse. Ved å lage vennelenker, kan vi vise solidaritet med barn berørt av hiv og aids.

Lærere og elever på Lisleherad skole på Notodden har laget en vennelenke til TV-aksjonen. Sammen har de tent fakler for å vise sin støtte.- Vi har tent håp fra sted til sted, sier elevene i videoen (se video ovenfor).

Risøy Folkehøyskole i Risør har elever fra ulike steder og idrettslag i Norge, og ønsket også å vise sitt engasjement.

- Lenka går over broen som binder Risøy Folkehøyskole sammen med resten av verden.«Sammen for barn»-aksjonen. Takk til alle som stilte opp, og takk til alle som gjør en innsats i forbindelse med aksjonen, sier Morten Røsås ved Risøy Folkehøyskole.

Du kan også delta i konkurransen!En vennelenke kan være lang, kort, kreativ og annerledes. Hovedpoenget er at man skal være fysisk lenket til hverandre.

Vennelenkene symboliserer støtte til årets TV-aksjon, «Sammen for barn». Aksjonen er tildelt Unicef i samarbeid med Norges idrettsforbund og Olympiske komité (NIF). - Nå kan vi vise at det nytter å bry seg. Vennelenkene kan være en morsom måte å bidra på. Man kan ha det gøy og samtidig sette fokus på et viktig problem i verden og være med på å løse det, sier Kjetil André Aamodt. Han er en av idrettens ambassadører under årets aksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer