Tennfjord: - Vi var for snille

Brann hadde to mål å gå på fra hjemmekampen, men bergenserne måtte gi tapt to minutter ut i andre ekstraomgang. Jurij Maksimov og norske Håvard Flo skjøt Brann ut av Europacupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter tap 0-4 mot Werder er det bare serien igjen for Brann, der jobben med å sikre plassen ser ut til å være gjort. Lørdag var klubben 90 år, men den siste uken er den verste på lenge. Tap mot Werder, tap mot Lillestrøm i serien og semifinaletap i cupen mot Rosenborg.

- Ikke særlig hyggelig å tape slik, men sånn er fotballen. Vi var for snille med dem, sjansene var der men vi sløste dem bort, sa en skuffet Brann-manager Kjell Tennfjord.

Bjarki Gunnlaugsson kunne redusert til 3-4 minuttet før slutt, men sendte i stedet straffesparket opp til Werder-fansen i den ene svingen.

Ubesluttsomme

Tre ganger tidligere har Brann avansert til andre runde i e-cupen, to ganger på 70-tallet og i 1997. Alt lå til rette for nok et avansement, men utilgivelig sløsing med store sjanser ødela det som kunne blitt nok en historisk kveld for bergensere sulteforet på internasjonale opplevelser.

Thorstein Helstad, Raymond Kvisvik og Roger Helland hadde kjempesjanser til å score, men nerver spilte trolig trioen et puss.

- Vi hadde sjanser store nok til å spikre dette, men var merkelig ubesluttsomme i ordinær spilletid. Da det ble ekstraomganger fryktet jeg det verste, fortsatte Tennfjord som fikk se russeren Jurij Maksimov og stryningen Håvard Flo senke sine disipler i løpet av en tominutters-periode i åpningen av andre ekstraomgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer