Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennfjord tilbake på benken

Brann-manager Kjell Tennfjord kan snart være tilbake på benken - dersom trener Harald Aabrekk får det som han vil. Spillerne er ikke like entusiatiske, skriver Bergens Tidende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi må forbedre det arbeidet som skjer på trenerbenken under en kamp. Derfor vil jeg ha Kjell Tennfjord med meg på benken, sier Harald Aabrekk.

Brann-treneren vil legge enda større vekt på trenernes taktiske trekk i løpet av et kampforløp.

- Betydningen av støtteapparatets opptreden under kampene er sterkt undervurdert i norsk fotball. Jeg vil kvalitetssikre de vurderinger vi foretar oss. For å få bedre mulighet til å forbedre dette, trenger jeg Kjell på benken, sier Aabrekk.

Kjell Tennfjord har sittet på tribunen under Branns kamper siden han ble sparket oppover i en managerrolle etter 1-2-tapet for Sogndal 5. juli. Han har kommunisert med Aabrekk i pausene, men dette er ikke nok for hovedtreneren.

- Det blir lettere å følge med på enkeltspillere hvis Kjell er til stede sammen med oss, mener treneren.

Selv har Tennfjord bedt om betenkningspause før sin eventuelle tilbakekomst på Brann-benken. - Han har i hvert fall ikke sagt nei, sier Aabrekk håpefullt.

Spillerne har ikke vært informert om Aabrekks planer, og et par av lagets fremste spillere var ikke spesielt entusiastiske da de fikk høre trenerens forslag i går.

- Dette visste jeg ingenting om. Jeg tror ikke på dette sånn helt uten videre. Jeg trodde vi skulle fortsette med det opplegget vi var enige om, med Harald på benken og Kjell på tribunen, sier Mons Ivar Mjelde.

Heller ikke kaptein Arne Vidar Moen er informert om Aabrekk-forslaget. - Dette har jeg ikke reflektert over, så jeg vil ikke kommentere saken.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!