RISIKERER FENGSEL:  Den tidligere verdenseneren i tennis og olympiske mester Jennifer Capriati, er nå tiltalt for å ha mishandlet ekskjæresten Ivan Brannan. Foto: Greg Bull, AP
RISIKERER FENGSEL: Den tidligere verdenseneren i tennis og olympiske mester Jennifer Capriati, er nå tiltalt for å ha mishandlet ekskjæresten Ivan Brannan. Foto: Greg Bull, APVis mer

Tennis-ess tiltalt for å ha mishandlet kjæresten - Absurd hevder Jennifer Capriati

Hun var tennisens vidunderbarn. Nå er Jennifer Capriati (36) tiltalt for å mishandlet kjæresten og risikerer å havne i fengsel.

Da hun var 16 år vant hun OL-gull i tennis i Barcelona, og Jennifer Capriatia var ranket som verdensener. Nå må den amerikanske idrettshelten møte i retten, anklaget for å ha mishandlet og forfulgt og ekskjæresten Ivan Brannan.

Jennifer Capriati var den yngste idrettsstjernen som hadde tjent over en million dollar, da hun vant flere profesjonelle tennisturneringer som 16-åring.

Tiltalt for vold
Mishandlingen skal ha funnet sted i et treningsstudio i Palm Beach nord for Miami i Florida. Capriati skal ha vært opprørt da hun ankom treningsstudioet og først skreket til eks-kjæresten.

Da han forsøkte å komme seg unna ved å gå til herregarderoben, skal hun ha sperret veien, før hun slo ham i brystregionen med knyttet hånd fire ganger.

Ifølge nyhetsbyrået AFP skal den tidligere tennisdronningen ha gått til fysisk angrep på Brannan -en tidligere golf-spiller - i et treningssenter i Palm Beach.

Hun er formelt tiltalt for mishandling og for å ha forfulgt og plaget ekskjæresten.

Narkotika
Det er ikke første gang det stormer rundt den tidligere tennisdronningen. Under karrieren ble hun arrestert for å ha brukt marjuana. Hun tok da en pause fra tennisen, men kom tilbake og var en av de største tennisstjernene på nittitallet.

Capriati vant tre såkalte «Grand Slam-turneringer».

Etter at Jennifer Capriati måtte legge opp som tennisspiller - på grunn av en akselskade - ble hun i 2010 behandlet på et sykehus i Florida for en overdose.

Amerikanske medier har flere ganger rapportert om Capriatis narkotika-problemer.

Slo med knyttet hånd
Nyhetsbyrået AFP skriver at Capriati skal ha angrepet eks-kjæresten og slått ham fire ganger i brystet med knyttet hånd.

Jennifer Capriati og Ivan Brannan skal ha vært kjærester i vel et år, da det ble slutt i februar.

I følge tiltalen skal hun ha oppsøkt Ivan Brannan på Valentin-dagen - kjærestedagen - den 14. februar i år, og mishandlet ham på treningssenteret.

TIDLIGERE ARRESTERT:  Slik så Jennifer Capriati ut da politiet arresterte henne for narkotikabruk for noen år siden. Foto: North Palm Beach Police Department
TIDLIGERE ARRESTERT: Slik så Jennifer Capriati ut da politiet arresterte henne for narkotikabruk for noen år siden. Foto: North Palm Beach Police Department Vis mer

Hun skal også i perioder forfulgt ekskjæresten og plaget ham.

- Absurde påstander
Amerikanske medier som har rapportert om den alvorlige tiltalen har ikke fått kommentarer fra Jennifer Capriati, Men på sin twitterkonto slår den tidligere verdenseneren i tennis tilbake:

«Alt dette er absurd. Jeg er opprørt over media, over min eks, de falske anklagene, at sannheten ikke kommer fram».

Capriati er ikke pågrepet, men må møte i retten den 17. april i Palm Beach hvor dommer Laura Johnson vil avsi dom. Capriati risikerer fengselsstraff for mishandlingen og forfølgingen av ekskjæresten Ivan Brannan.

MISHANDLET:  Ekskjæresten til Jennifer Capriati - Ivan Brannan - skal ha blitt mishandlet av den tidliegere verdenseneren i tennis. Foto: Florida State University
MISHANDLET: Ekskjæresten til Jennifer Capriati - Ivan Brannan - skal ha blitt mishandlet av den tidliegere verdenseneren i tennis. Foto: Florida State University Vis mer