Klubben i mitt hjerte 2018

Tennis-Ruud: - Jeg har aldri vært en bortskjemt drittunge som gir faen

Casper Ruud (19) virker til å være tilbake for fullt etter skade. Snarøya-gutten er svært tilfreds med sin nye treningshverdag i Mallorca, og takker faren for at han har kommet så langt som tennisspiller.

NYTT LIV I UTLANDET: Casper Ruud er godt i gang med sin nye tennistilværelse på Rafael Nadals akademi i Mallorca. Foto: NTB Scanpix
NYTT LIV I UTLANDET: Casper Ruud er godt i gang med sin nye tennistilværelse på Rafael Nadals akademi i Mallorca. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Stem på din klubb på www.klubbenimitthjerte.no

Casper Ruuds nye liv i Spania på verdensener Rafael Nadals akademi er godt i gang. I august kom nyheten om at Ruud flytter til Mallorca for å gå på Rafa Nadal Academy by Movistar.

- Det går bra her. Jeg får god oppfølging og alle trenerne virker veldig profesjonelle, sier Ruud til Dagbladet.

I august kvalifiserte han seg til US Open for første gang på imponerende vis. US Open er én av de fire store tennisturneringene i løpet av året, sammen med Australian Open, Wimbledon og French Open.

Like etter å ha vært med i US Open dro Ruud til Sevilla, der han var med i Challengerturneringen. Der røk han ut tidlig, selv om han hadde favorittstempelet mot slovakiske Alex Molcan.

Skadeplaget

Han måtte også pakke sekken og reise tidlig fra Challengerturneringen i Polen en uke senere, der han som i Spania ble slått ut av en antatt svakere motstander tidlig.

- De to turneringene gikk dessverre ikke så bra. Jeg håpet å være klar for kamp, men jeg fikk ikke nok tid til å klare det. Jeg var fortsatt plaget av skaden jeg fikk i US Open, sier Ruud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer