Tennis-skandale: - Forferdelig

Tennis-legende reagerer på hendelse i Roland-Garros.

SNAKKIS: Tennisspiller Martina Navratiolva har anklaget tyske Laura Siegemund for å bevisst ha unnlatt å fortelle om en stor feil da hun møtte Kristina Mladenovic til kamp i Grand Slam-turneringen Roland Garros. Video: Eurosport Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tennislegende Martina Navratilova har anklaget tyske Laura Siegemund (32) for å bevisst ha unnlatt å fortelle om en stor feil da hun møtte Kristina Mladenovic (27) til kamp i Grand Slam-turneringen Roland Garros nylig.

Mladenovic ledet 5-1 da Siegemund slo ballen etter at den hadde truffet bakken to ganger (se video øverst i artikkelen) - og deretter sikret seg poenget.

Dommer Eva Asderaki fikk ikke med seg hendelsen, og Siegemund kjempet seg tilbake og vant til slutt det første settet 7-5, før hun avgjorde kampen med 6-3 i andre sett.

Begge spillerne la skylda på dommeren etter kampen, og hendelsen har splittet tennismiljøet. Noen stiller seg spørsmålet om Siegemund helt sikkert visste at ballen spratt to ganger før slaget.

Den tidligere tennisstjerna Martina Navratilova mener på sin side at Siegemund visste det, og at hun burde vist god sportsånd ved å si ifra om feilen.

- Det var forferdelig. Dommeren, som normalt er flink, bommet på den. I gamle dager ville vi sagt ifra selv, men i dag er det annerledes. Siegemund visste garantert at hun ikke traff ballen på første sprett - det endret kampbildet totalt og Mladenovic visste det ... synd, skriver Navratilova på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer