Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennisballene regnet over banen i publikumsprotest

Dortmund-tilhengerne lei av høye billettpriser.

Borussia Dortmunds tilhengere gjennomførte en protest mot høye billettpriser, men fikk valuta for pengene da de så sitt lag slå Stuttgart 3-1 borte i cupen.

Mange av Dortmunds tilhengere inntok gjesteseksjonen på stadion i Stuttgart først 20 minutter ut i kampen. Da ledet laget deres allerede 1-0 etter tidlig scoring av Marco Reus.

De kom akkurat i tide til å se Lukas Rupp utligne for hjemmelaget, men resten av kvelden tilhørte serietoeren. Storscorer Pierre-Emerick Aubameyang sendte laget foran for godt med sin scoring etter en drøy halvtime.

Rett før slutt fastsatte Henrikh Mkhitaryan resultatet og sørget for at Borussia Dortmund er med når semifinalene trekkes onsdag kveld. Det er tredje år på rad at klubben er i semifinale i cupen.

Dortmund-tilhengerne protesterte ikke bare med å komme sent og vise sin misnøye gjennom et stort banner, de kastet også tennisballer inn på banen. Det førte til at kampen måtte stoppes en kort stund.

Tidligere tirsdag vant Werder Bremen 3-1 borte mot Leverkusen. Før begge kamper ble det avholdt et minutts stillhet for ofrene etter togulykken i Bayern tirsdag, og lagene spilte med sørgebind.

De to siste kvartfinalene spilles onsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram