Serena Williams' catsuit

Tennisdronningas klesvalg stjal oppmerksomheten i comebacket

Serena Williams (36) valgte en tettsittende type «catsuit» i comebacket. Klesvalget hylles.

FREKK DRAKT: Det dras superhelt-paralleller til antrekket Serena Williams valgte å gjøre Grand Slam-comeback i. Foto: AP Photo/Michel Euler
FREKK DRAKT: Det dras superhelt-paralleller til antrekket Serena Williams valgte å gjøre Grand Slam-comeback i. Foto: AP Photo/Michel Euler Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Serena Williams (36) ble i fjor høst mor for første gang. Fødselen av datteren Alexis Olympia var ikke enkel - og tennisdronninga har vært åpen om fødselskomplikasjonene.

Williams gjorde comeback i Grand Slam-turneringa Roland Garros tirsdag. Hun tok seg videre etter seier mot Kristyna Pliskova.

Men det var 36-åringens klesvalg som sjal oppmerksomheten. Hun stilte nemlig i en tettsittende drakt, såkalt «catsuit», svartglinsende med et rødt belte i livet. Williams begrunnet det slik overfor ESPN:

- Det føles som denne drakten representerer alle kvinner som har vært gjennom mye både mentalt og fysisk, for å komme tilbake, få tilbake selvtilliten og ha tro på seg selv, sier Williams.

Hylles

Klesvalget hylles nå både i sosiale medier og aviser verden rundt.

- Catsuiten er tilbake, og det får den dronninga til å se ut som en superhelt! skriver tidligere NBA-profil Jason Collins.

- For en bursdagsgave å se Serena Williams gjøre comeback i den fantastiske catsuiten. Vi elsker deg! skriver skuespiller Laverne Cox, blant annet kjent fra den populære serien Orange Is The New Black.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.