Serena Williams' catsuit

Tennisdronningas klesvalg stjal oppmerksomheten i comebacket

Serena Williams (36) valgte en tettsittende type «catsuit» i comebacket. Klesvalget hylles.

FREKK DRAKT: Det dras superhelt-paralleller til antrekket Serena Williams valgte å gjøre Grand Slam-comeback i. Foto: AP Photo/Michel Euler
FREKK DRAKT: Det dras superhelt-paralleller til antrekket Serena Williams valgte å gjøre Grand Slam-comeback i. Foto: AP Photo/Michel Euler Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Serena Williams (36) ble i fjor høst mor for første gang. Fødselen av datteren Alexis Olympia var ikke enkel - og tennisdronninga har vært åpen om fødselskomplikasjonene.

Williams gjorde comeback i Grand Slam-turneringa Roland Garros tirsdag. Hun tok seg videre etter seier mot Kristyna Pliskova.

Men det var 36-åringens klesvalg som sjal oppmerksomheten. Hun stilte nemlig i en tettsittende drakt, såkalt «catsuit», svartglinsende med et rødt belte i livet. Williams begrunnet det slik overfor ESPN:

- Det føles som denne drakten representerer alle kvinner som har vært gjennom mye både mentalt og fysisk, for å komme tilbake, få tilbake selvtilliten og ha tro på seg selv, sier Williams.

Hylles

Klesvalget hylles nå både i sosiale medier og aviser verden rundt.

- Catsuiten er tilbake, og det får den dronninga til å se ut som en superhelt! skriver tidligere NBA-profil Jason Collins.

- For en bursdagsgave å se Serena Williams gjøre comeback i den fantastiske catsuiten. Vi elsker deg! skriver skuespiller Laverne Cox, blant annet kjent fra den populære serien Orange Is The New Black.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer