GRUNN TIL Å TENKE SEG OM: Stadig flere tar til orde for å straffe Nick Kyrgios hardere enn med en bot etter at han var særdeles ufin mot sin sveitsiske motstander Stansilas Wawrinka i går. I natt røk han ut av turneringen, akkompagnert av pipekonsert.Foto: Minas Panagiotakis/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
GRUNN TIL Å TENKE SEG OM: Stadig flere tar til orde for å straffe Nick Kyrgios hardere enn med en bot etter at han var særdeles ufin mot sin sveitsiske motstander Stansilas Wawrinka i går. I natt røk han ut av turneringen, akkompagnert av pipekonsert.Foto: Minas Panagiotakis/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Tennisens bad boy Kyrgios pepet ut da han forsvant ut av turneringa i Canada

I går ble han bøtelagt for sexkommentar til motstander.

Australske Nick Kyrgios (20) fikk hard medfart av det canadiske publikum da han røk ut av ukens ATP-turnering torsdag.

Tennisspilleren skapte overskrifter etter å ha kommet med noen meget ufine kommentarer til sveitsiske Stan Wawrinka i annenrundekampen.

«Kokkinakis har feid over kjæresten din. Beklager å måtte si det, kompis», sa Kyrgios for å psyke ut motstanderen.

Wawrinka, som skilte seg fra kona i fjor, har ifølge ryktene hatt noe på gang med den kroatiske spilleren Donna Vekic. Det samme har Kyrgios' landsmann Thanasi Kokkinakis, og det var bakgrunnen for den frekke kommentaren.

Før tredjerundekampen mot amerikanske John Isner, hadde Kyrgios allerede fått en bot på 10.000 dollar (ca. 82.000 kroner) av forbundet. På banen gikk det ikke bedre da han tapte 5-7, 3-6 mot hardtslående Isner.

Etter kampen ble han pepet ut av banen. Kyrgios fortalte i et intervju etter kampen at han følte seg ferdig med episoden, men ATP vurderer ytterligere sanksjoner mot australieren.

- Alt er greit nå. Jeg ba selvfølgelig om unnskyldning offentlig og privat. Jeg har blitt bøtelagt, så alt er ferdig nå. Jeg håper vi kan gå videre, sa Kyrgios.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram