HOOLIGAN-STØTTE?: Boris Becker stilte på Chelsea-kamp med et skjerf som støtter hooligan-grupperingen Chelsea Headhunters. Dette bildet er fra kampen mellom Chelsea og PSG i går kveld. Foto: NTB Scanpix
HOOLIGAN-STØTTE?: Boris Becker stilte på Chelsea-kamp med et skjerf som støtter hooligan-grupperingen Chelsea Headhunters. Dette bildet er fra kampen mellom Chelsea og PSG i går kveld. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tennislegenden Becker visste ingenting om hvilket skjerf han hadde på seg

Logo-trøbbel.

(Dagbladet): Chelsea røk ut i åttedelsfinalen i Champions League etter 2-2 mot Paris Saint-Germain på Stamford Bridge i går.

På tribunen satt tennislegenden Boris Becker (47) ikledd Chelsea-skjerf.

Og skjerfet til Becker vekker oppsikt.

Nederst på tøystykket er det nemlig logo av en hodeskalle - en logo som tilhører Chelsea-grupperingen «Chelseas Headhunters».

Beryktet Grupperingen blir beskrevet som såkalte hooligans og var spesielt beryktet og farlige på 1970- og 80-tallet. Gruppen er fortsatt aktiv.

Til den tyske avisa Bild forklarer Becker at han ikke var klar over hva han hadde rundt halsen.

- Nei. Jeg gjorde ikke det. Jeg har sikkert ti forskjellige skjerf. Dette kjøpte jeg for et par år siden utenfor stadion. Jeg hadde ingen aning om at det hadde noe med hooligans å gjøre, sier Becker, som satt på VIP-tribunen med kona Lilly i går.

Hooligans-gruppen var aktive fra rundt 1960 til 1995 under navnet Chelsea Shed boys.Fra 1995 til i dag har de gått under Chelsea Headhunters.

Kjente bråkmakere Gruppen går også for å være rasisisk - og består av hvite menn, ifølge Wikipedia.

Under kvartfinalen mellom Chelsea og PSG fra april 2014 var hooligansene involvert i bråk i den franske hovedstaden, skrev Guardian for snart ett år siden.

Også etter møtet mellom stjernelagene for tre uker siden ble det trøbbel.

Da nektet Chelsea-supportere å slippe en svart mann inn på toget. Den episoden er derimot ikke blitt til Chelsea Headhunters.

Stor profil Boris Becker var en av 1980- og 90-tallet største tennisprofiler. Han vant Wimbledon tre ganger, to ganger Australian Open og én gang US Open.

Tyskeren la opp i 1998 etter en lang karriere.

Nå er Becker trener for verdensener Novak Djokovic.