Tennisproff pågrepet for nasking

Raidet butikk med mamma.

(Dagbladet.no): Først ble tsjekkiske Katerina Bohmova slått ut av Nadia Petrova i WTA-turneringen i Jacksonville, Florida.

Dagen etter gikk 19-årige Bohmova på shopping med sin 48-årige mor. De plukket med seg klær og smykker til en verdi av 3000 kroner fra en butikk i et stort shoppingsenter.

Uten å betale.

Mor og datter ble pågrepet av en vakt som hadde observert dem i et prøverom, der de pakket ned blant annet jeans, gensere, ei skjorte, øreringer og andre smykker. Etterpå gikk tsjekkerne rett ut av butikken - og inn i politiets armer, skriver AP.

Naskingen ble fanget opp av overvåkningskameraene i butikken, og nå er tennisproffen tiltalt for tyveri.

Bohmova og datter ble løslatt mot kausjon i går, de betalte 5000 dollar for løslatelse fram til saken kommer opp i retten 27. april.

Bohmova er ranket som nummer 128 blant verdens jentespillere, og har spilt inn over 100 000 dollar i karrieren.

Hun og moren avviser på det sterkeste at de nasket da varene ble plassert i to bager. De hevder de lette etter et toalett, og trodde ikke de måtte betale for gjenstandene i butikken. De ville heller vente til de forlot hele shoppingsenteret.

- Vi er klar over anklagene, og vi prøver å få fram så mye fakta som vi kan, sier WTA-leder David Shoemaker til AP.

PÅGREPET I FLORIDA: Katerina Bohmova og moren ble tatt på fersken i en butikk med sin mor. Tennisproffen mener saken dreier seg om en misforståelse.