Tennisspiller sparket i reklameskilt og skadet linjedommer

Kampen avbrutt og spilleren disket.

SPARKET SKILT: David Nalbandian sparket i et reklameskilt og skadet dommeren i tenniskampen mot Marin Cilic. Foto: AP Photo/Sang Tan
SPARKET SKILT: David Nalbandian sparket i et reklameskilt og skadet dommeren i tenniskampen mot Marin Cilic. Foto: AP Photo/Sang Tan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

David Nalbandians første gressfinale på ti år endte i forferdelse. Argentineren ble disket for å skade en linjedommer.

Marin Cilic fra Kroatia ble utropt til vinner av Queen's Club-turneringen i London selv om Nalbandian hadde vunnet første sett i finalen og det neste var langt fra å bli avgjort.

Nalbandian hadde nettopp tapt serven sin og lå under 3-4 da han i frustrasjon sparket ut mot et reklameskilt. Det sto rett foran linjedommer Andrew McDougall, som brettet opp buksebeinet og avslørte et blodig kutt han fikk da skiltet traff ham.

Spillet ble stoppet, og etter en stund kom ATP-representant Tom Barnes ut på banen for å snakke med dommer Fergus Murphy og Nalbandian. Utfallet ble at den argentinske tennisspilleren ble diskvalifisert for usportslig oppførsel.

- Det var svært uheldig. Fram til da var finalen utrolig, den beste kampen hele uken. Nalbandian sparket et reklameskilt i frustrasjon, og det skadet en linjedommer ganske stygt, sa turneringssjef Chris Kermode til BBC.

- Nalbandian er veldig lei for det han har gjort. Det var et rent uhell, men vi må følge ATPs regler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer