Tennisspiller sparket reklameskilt i stykker og skadet linjedommer

Etterpå freste han mot tennis-organisasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): David Nalbandian ledet sin første gressfinale på ti år, men ble disket fra gårsdagens Queens Club-turneringen i London etter å ha skadet en linjedommer.

Argentineren hadde vunnet det første settet, og andre sett var langt fra å bli avgjort. Da Nalbandian tapte serven sin sparket han frustert i et reklameskilt.

Skiltet sto rett foran linjedommer Andrew McDougall som brettet opp buksebeinet og avslørte et blodig kutt på leggen han fikk fra skiltet som traff ham.

ATP-ledelsen og hoveddommeren i kampen bestemte seg da for å avbryte kampen, og tildele seieren til finalemotstander Marin Cilic.

Kritiserte ATP Nalbandian beklaget utbruddet etter kampen, men rettet også kraftig kritikk mot ATP.

- Jeg beklager veldig, noen ganger blir en frustrert på banen. Det er mange regler, og noen ganger gjør de (ATP) ingenting. Regelboka er veldig stor, og en føler at ATP ikke forsvarer spillerne.

- I begynnelsen av sesongen må en signere en avtale der en skal være enig med alt ATP sier. Noen ganger er en ikke enig, og vil ikke signere, men da kan en ikke spille ATP-turneringer og en får ikke da muligheten til å spørre om å endre noe, sier Nalbandian til BBC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer