Tennisspiller sparket reklameskilt i stykker og skadet linjedommer

Etterpå freste han mot tennis-organisasjon.

(Dagbladet): David Nalbandian ledet sin første gressfinale på ti år, men ble disket fra gårsdagens Queens Club-turneringen i London etter å ha skadet en linjedommer.

Argentineren hadde vunnet det første settet, og andre sett var langt fra å bli avgjort. Da Nalbandian tapte serven sin sparket han frustert i et reklameskilt.

Skiltet sto rett foran linjedommer Andrew McDougall som brettet opp buksebeinet og avslørte et blodig kutt på leggen han fikk fra skiltet som traff ham.

ATP-ledelsen og hoveddommeren i kampen bestemte seg da for å avbryte kampen, og tildele seieren til finalemotstander Marin Cilic.

Kritiserte ATP Nalbandian beklaget utbruddet etter kampen, men rettet også kraftig kritikk mot ATP.

- Jeg beklager veldig, noen ganger blir en frustrert på banen. Det er mange regler, og noen ganger gjør de (ATP) ingenting. Regelboka er veldig stor, og en føler at ATP ikke forsvarer spillerne.

- I begynnelsen av sesongen må en signere en avtale der en skal være enig med alt ATP sier. Noen ganger er en ikke enig, og vil ikke signere, men da kan en ikke spille ATP-turneringer og en får ikke da muligheten til å spørre om å endre noe, sier Nalbandian til BBC.

Buet Avgjørelsen om å avbryte finalen ble ikke tatt godt imot av publikummet. Da avgjørelsen ble lest opp på stadion ble det buet kraftig fra tribunen.

- Det var ikke slik vi håpet at det skulle bli avgjort, men jeg tror ikke de så hvor ille det var. Det var på en måte et direkte rødt kort.

- Jeg skjønner at de (publikum) ble frustrerte. De hadde betalt penger for å se finalen. Det var fantastisk vær, og det ble spilt flott tennis, så jeg skjønner at de ble irritert. Men utifra reglene hadde vi ikke noe valg, sier turneringsleder Chris Kermode til BBC.