Tennisstjerna ble vraket av kjæresten på en brutal måte. Nå kommer forklaringen

Innrømmer: - Jeg er på riktig sted nå.

<strong>BLE VRAKET:</strong> Caroline Wozniacki var lei seg lenge etter bruddet med Rory McIlroy. Foto: NTB Scanpix
BLE VRAKET: Caroline Wozniacki var lei seg lenge etter bruddet med Rory McIlroy. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De var et høyprofilert par, Caroline Wozniacki (26) og Rory McIlroy (27). Så hett var forholdet mellom den danske tennisspilleren og irske golfspilleren at de skulle gifte seg.

Men en telefonsamtale i 2014 forandret alt. Ringene var kjøpt inn, gjestene var invitert og veggene dirret av amore. Så ringte Rory til Caroline.

- Jeg vil ikke gifte meg likevel.

Her var intet møte, ingen blikk - bare en telefonsamtale som angivelig varte i tre minutter. Etterpå har ikke Rory McIlroy sagt noe om bruddet.

Før nå.

<strong>SKULLE GIFTE SEG:</strong> Caroline Wozniacki og Rory McIlroy. Foto: NTB Scanpix
SKULLE GIFTE SEG: Caroline Wozniacki og Rory McIlroy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg trodde den gang at det å være sammen med en som hadde tilsvarende liv som meg var det riktige. Men det var det ikke, fordi du aldri kan komme vekk fra det. Du kan aldri frigjøre deg og komme tilbake til den virkelige verden. Derfor føler jeg at jeg er på riktig sted nå, sier McIlroy til avisa Irish Independent.

- Forfriskende møte

Golfspilleren er nå sammen med en jente som heter Erica Stoll.

- Vi møttes da hun jobbet for PGA og jeg leide en leilighet i Palm Beach. Det var forfriskende å møte en person som lever et normalt liv og ikke sånn «åh, nei - flyet mitt er en halv time forsinket». Da vi møttes, kunne vi snakke om alt. Etter at vi hadde være sammen i noe tid, innså jeg at det var noe her.

Bruddet skapte store overskrifter i 2014.

- Jeg ble sjokkert. Jeg trodde i det minste at han ville snakke med meg ansikt til ansikt. Men sånn var det ikke. Det var bare en telefonsamtale. Og så hørte jeg ikke noe mer fra ham, har Wozniacki sagt i TV-programmet «In Depth with Graham Bensinger».

Singel

Den danske tennisspilleren er i dag offisielt singel.

Hun er ranket som nummer 20 i verden og er en av Danmarks største idrettspersonligheter. McIlroy er ranket som nummer to i verden, bak australske Jason Day.

Intervjuet i Irish Independent skaper store overskrifter i Danmark tirsdag.

- Rory snakker endelig ut. Derfor droppet jeg Caroline, skriver Ekstra Bladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer