Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennisstjerna får refs etter nakenbilder: - Det er et mystisk signal

Hevder Wozniacki prioriterer feil.

(Dagbladet): Tennisspilleren Caroline Wozniacki (25) stilte opp i Sports Illustrated med kroppsmaling og uten en tråd denne uka.

Nå får hun kjeft av eksperter.

- Det er et mystisk signal hun sender ut, sier den tidligere danske tennisspilleren Peter Bastiansen til BT.

Promotering Bakgrunnen er følgende:

Wozniacki ble slått ut av WTA-turneringa i St. Petersburg torsdag. Så meldte hun avbud til denne ukas turnering i Dubai. Dette skjedde angivelig på grunn av en skade. I stedet reiste hun til New York for å promotere de nye bildene.

- Jeg har alltid betraktet Wozniacki som en ambisiøs sportskvinne. Vi må tro på henne hvis hun sier hun er skadd i kneet. Ellers virker det useriøst, sier tenniskommentator Jonas Arnesen i avisa Svenska Dagbladet.

Andre forteller:

- Akkurat nå er det grunn til å sette et stort spørsmålstegn ved Woznaicki. Hva vil hun med karrieren sin? spør tennisekspert Kevin Mitchell.

Skade
Sports Illustrated har siden 1964 publisert sportspersonligheter uten klær.

- Det er surrealistisk. Jeg har aldri gjort noe sånt for og jeg synes det ble spesielt. Det var absolutt verdt det, sa Wozniacki selv, som har vært aktiv med å fortelle om bildene de siste dagene.

Dansk presse har vært i kontakt med Wozniackis støttespillere. Fysioterapeut Mark Abildhauge forteller at han ikke kjenner til skaden.

Abildhauge sier han ikke har vært i kontakt med tennisspilleren siden Australian Open i slutten av januar og at han ikke er informert om noen ny skade. Fysioterapeuten opplyser at Wozniacki var skadefri sist han snakket med henne.

Woznaicki er ranket som nummer 19 i verden. I 2010 var hun verdensener.Utforsk andre nettsteder fra Aller Media