Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennisstjerna fikk sjokk under kamp: - Lyden av kvinnen var virkelig høy

Måtte ta pause i 26 minutter.

RYSTET: Ana Ivanovic vant, men fikk seg et støkk under kampen mot Anastasija Sevastova. Foto: NTB Scanpix
RYSTET: Ana Ivanovic vant, men fikk seg et støkk under kampen mot Anastasija Sevastova. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Serbiske Ana Ivanovic (28) slo Anastasija Sevastova (25) fra Latvia 6-3, 6-3 i andre runde av Australian Open i dag.

Men etterpå var det ikke resultatet vinneren eller publikum snakket mest om. Derimot det som skjedde på 4-3 i første sett.

Plutselig hørtes et rabalder blant publikum. En kvinne falt ned flere trapper på tribunen.

- Først følte jeg meg veldig dårlig, det var rystende. Lyden av kvinnen som falt var virkelig høy. Jeg fikk det med meg, og stoppet umiddelbart, forteller Ivanovic.

- Rammet begge Kampen ble stoppet i 26 minutter mens kvinnen fikk medisinsk førstehjelp.

FÅR HJELP:  Medisinsk personell tar seg av den skadde kvinnen under kampen mellom Ana Ivanovic og Anastasia Sevastova. Foto: NTB Scanpix
FÅR HJELP: Medisinsk personell tar seg av den skadde kvinnen under kampen mellom Ana Ivanovic og Anastasia Sevastova. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var dumt. Men det rammet oss begge. Det kan sammenliknes med når en kamp blir utsatt på grunn av regn, påpeker Ivanovic.

- Det er aldri bra når du må stoppe helt opp. Spesielt ikke når vi måtte være på banen, fordi vi ikke helt visste hva som skjedde.

Hun fortsetter:

- Jeg håper det går bra med kvinnen. Egentlig var det bra at vi måtte stoppe. Jeg var virkelig rystet. Jeg kan bare tenke meg hvordan det var for henne.

Uttalelse I en uttalelse fra arrangøren heter det:

- En tilskuer falt i trappa inne på Rod Laver Arena klokka 11.35 (australsk tid). Helsepersonell blant publikum responderte umiddelbart, før hun fikk førstehjelp fra arrangøren.

Det blir ikke oppgitt nøyaktig helsetilstand til kvinnen. Ivanovic, som er seedet som nummer 20, avgjorde kampen 33 minutter seinere.

Dette var andre gang en kamp i Australian Open måtte stoppes. Tidligere i turneringen ble en kvinne rammet av allergi under oppgjøret mellom Bernard Tomic og Denis Istomin.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media