Tennisstjerna forsøkt svindlet av «broren»

Leverte mat- og drikkeregninger til en sum av flere hundre tusen.

SVINDLET: Eugenie Bouchard. Foto: Rob Prange/REX
SVINDLET: Eugenie Bouchard. Foto: Rob Prange/REXVis mer

Den 24 år gamle mannen skal over en tidsperiode ha utgitt seg for å være Bouchards bror. Søndag ble han pågrepet i Miami.

24-åringen skal gjentatte ganger ha blant annet spist og drukket, for så å sette regninga på Bouchards leilighet på fasjonable South Beach.

Ifølge rettsdokumentene hevdet mannen at han var Bouchards bror.

I KJENT STIL: Eugenie Bouchard på tennisbanen. Foto: Rob Prange/REX
I KJENT STIL: Eugenie Bouchard på tennisbanen. Foto: Rob Prange/REX Vis mer

Fattet mistanke

Det var en regning på 29 000 dollar - omtrent 170 000 kroner - som fikk teamet rundt tennisstjerna til å fatte mistanke. Da de ringte restauranten for å finne ut hvordan Bouchard hadde klart å få en så stor regning, ble en etterforskning iverksatt, ifølge dokumenter Fox News har fått tilgang til.

Ifølge New York Post skal regningene være på så mye som 42 000 dollar - i underkant av 395 000 kroner.

Politiet skal ha vist Bouchard et bilde av gjerningsmannen, og hun kunne sågar avkrefte at de to var i slekt. Mannen er nå siktet for bedrageri, identitetstyveri og tyveri.

Politiet skal også ha funnet kokain på mannen under pågripelsen.

Populær

Bouchard (25) er for tida ranket som nummer 119 i verden. På sitt beste, i 2014, var hun ranket som nummer fem i verden. Hun hadde tilsynelatende en lysende karriere foran seg, men har ikke klart å møte forventningene.

Samtidig som Bouchards karriere har hatt en nedadgående kurve, har hun likevel blitt mer og mer populær, mye takket være opptredenene på den røde løperen og i sosiale medier. Hun har også gjort ett og annet modelloppdrag, blant annet for Sports Illustrated.

På et tidspunkt måtte hun ut mot kritikerne, som mener fokuset ligger mer på kjendisstatusen enn tenniskarrieren.

- Hvis folk tror at det er det eneste jeg holder på med, er det absurd. Jeg legger ut høydepunkter nå og da (på Instagram, red. anm.), og elsker å legge ut forskjellige ting. Folk som jobber på et kontor, legger vel ikke ut bilder hver dag, de heller? Men ikke bekymre dere. Mitt liv er fantastisk, og jeg klarer å prioritere riktig, sier Bouchard.

REBELL: Den australske tennisspilleren Nick Kyrgios fornekter seg ikke - og gjorde seg nok en gang upopulær blant publikum. Denne gang under en kamp i Miami Open. Video: Tennis TV. Reporter: Fredrik N. Filtvedt / Dagbladet. Vis mer