Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennisstjerna kastet seg over mobiltyv. Tatt på senga av oppstyret

Serena Williams syns bare det var en morsom Facebook-historie.

ENKELT VIDERE: Serena Williams vant i to strake sett mot italienske Camila Giorgi i Australian Open. Etterpå snakket hun om den spesielle hendelsen som skjedde i november. Foto: Ella Ling/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
ENKELT VIDERE: Serena Williams vant i to strake sett mot italienske Camila Giorgi i Australian Open. Etterpå snakket hun om den spesielle hendelsen som skjedde i november. Foto: Ella Ling/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Verdensener Serena Williams vant i to strake sett mot italienske Camila Giorgi i første runde av Grand Slam-turneringen Australian Open.

Etter kampen fikk hun spørsmål om en spesiell situasjon som skjedde i november.

Tennisstjerna innhentet og stoppet en mann som prøvde å stjele mobiltelefonen hennes. Mens hun spiste på en kinesisk restaurant, prøvde en mann å stikke av med mobiltelefonen hun hadde lagt fra seg.

- Uten å tenke hoppet jeg opp, fant veien mellom alle menneskene og tok opp jakten. Han begynte å løpe, men jeg var for rask. Jeg var over ham som et lyn, skriver hun i et innlegg på Facebook, ledsaget av et bilde av seg selv i Supergirl-drakt.

Dukket opp overalt Hun fikk etter hvert tyven til å levere fra seg telefonen, og den heltemodige historien spredte seg raskt i sosiale og vanlige medier.

- Jeg trodde ikke det skulle bli en så stor historie. Jeg ville bare poste det på Facebook fordi det var morsomt, sier Williams ifølge Yahoo Sports.

I dagene som fulgte var historien å finne i de fleste medier.

- Jeg trodde ikke det ville dukke opp overalt. På hver blogg, hver tv-kanal og hver radiostasjon, sier Williams.

Williams fikk stående applaus da hun vendte tilbake til restauranten med telefonen sin. Men da familien fikk høre om historien, reagerte de med bekymring.

- Folk ringte meg. Pappa var bekymret. Jeg hadde ingen anelse om at det skulle bli så stort. Så ja, jeg var totalt uforberedt på det, sier Williams.

- Kjemp Williams fleiper med at hun ønsker seg en filmrolle etter stuntet. Hun vil gjerne spille en superhelt.

- Lytt alltid til din indre superhelt, kjemp for det som er rett, stå opp for det du tror på og vær en superhelt! skrev hun på Facebook da hun beskrev hva som skjedde på restauranten.

Williams har knapt spilt turneringstennis siden september på grunn av en kneskade, men brukte likevel kun 45 minutter å slå Giorgi i Australian Open.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media