Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennisstjerna langer ut mot dommeren etter jenteball-kluss: - Uakseptabelt

Frustrert da han oppdaget at han spilte med feil ball.

FRUSTRERT: Andy Murray tok ut frustrasjonen over dommeren. Foto: BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FRUSTRERT: Andy Murray tok ut frustrasjonen over dommeren. Foto: BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tennisdamene spiller med en lettere ball en herrene under Miami Open, og for å skille ballene er «jenteballen» utstyrt med en rød logo i motsetning til herrenes svarte logo.

Likevel oppdaget stjernespiller Andy Murray plutselig at han holdt en jenteball i hånda i det han skulle til å serve, i kampen mot Denis Istomin.

- Det er utrolig, sier Murray mens han går bort til dommertårnet for å fortelle om hendelsen.

Briten var tydelig oppgitt over at ingen hadde oppdaget feilen, og lot det gå ut over dommeren. Murray ønsket at publikum skulle få vite om tabben, men dommeren ønsket ikke å annonsere det.

Om Murray ble litt ukonsentrert av situasjonen vites ikke, men like etterpå slo han ballen i nettet. Han fortsatte å diskutere med dommeren etterpå, som på sin side mente han umulig kunne se forskjell på ballene fra hvor han satt.

- For meg er det ikke godt nok. Det er uakseptabelt. Det er uakseptabelt å ha en av de ballene, sier Murray ifølge Daily Mail, som mener situasjonen fikk ham til å se dum ut.

Det ble samtidig spekulert i om jenteballen ble funnet i en blomsterpotte.

- Det er en bisarr situasjon. Jeg har aldri sett noe liknende, mente kommentatorene.

- Jeg så det like før jeg skulle serve. Det satte meg litt ut fordi jeg bommet på to baller. Jeg visste ikke om jeg hadde brukt den ballen i de siste slagene hvor jeg tapte poeng. Jenteballene er veldig annerledes enn herreballene. De er mye raskere og mindre, sier Murray etter kampen, ifølge ESPN.

Murray vant til slutt kampen med sifrene 6-3 og 7-5 etter snaut halvannen times spill.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart