GIFT: Tennisstjerna Maria Kirilenko skal ha nærmest gått under jorden etter bruddet med ishockey-kjæresten. Nå er det klart at hun har funnet lykken - og giftet seg - men en mystisk mann. Foto. AP Photo/Darron Cummings
GIFT: Tennisstjerna Maria Kirilenko skal ha nærmest gått under jorden etter bruddet med ishockey-kjæresten. Nå er det klart at hun har funnet lykken - og giftet seg - men en mystisk mann. Foto. AP Photo/Darron CummingsVis mer

Tennisstjerna skal ha giftet seg med «mystisk mann»

Dannet stjernepar med hockey-helt inntil i fjor sommer.

(Dagbladet): I 2013 var Maria Kirilenko (28) en av verdens beste tennisspillere, før hun ble skadeplaget i slutten av samme år. I ettertid har hun deltatt i få turneringer, og har falt til en 189. plass på verdensrankingen.

Tidligere dannet hun et stjernepar sammen med hockeyspilleren Aleksandr Ovetsjkin. De to var forlovet, før de gikk hvert til sitt for et halvt år siden. Etter den tid skal hun nærmest ha gått under jorda, skriver svenske Expressen.

Landskvinne og barndomsvenninne Maria Sjarapova holder derimot stand i verdenstoppen, og er for tiden på plass i Australian Open. Hun kunne overfor tennis.com avsløre at venninna har giftet seg - med en mann angivelig ingen vet hvem er.

- Jeg har hørt om det. Jeg er ikke sikker på med hvem. Jeg vet virkelig ikke. Men altså, det er jo fantastisk, sier Sjarapova.

Tennis.com skriver at hun skal ha giftet seg med en forretningsmann ved navn Alexej, som hun møtte for noen måneder siden. Ellers er få detaljer rundt den nye ektemannen kjent.

- Det som skjer i Russland, forblir i Russland, sier Sjarapova lurt.

Det skal være på grunn av at forholdet til hockeyspiller Ovetsjkin var såpass profilert, at Kirilenko har valgt å holde det nye forholdet privat.

STJERNEPAR: Hockeyspiller Aleksandr Ovetsjkin og Maria Kirilenko gikk hvert til sitt i sommer. Her fra OL i Sotsji. Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev
STJERNEPAR: Hockeyspiller Aleksandr Ovetsjkin og Maria Kirilenko gikk hvert til sitt i sommer. Her fra OL i Sotsji. Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev Vis mer