<strong>UT MOT KRITIKERNE:</strong> Tennisstjerna Eugenie Bouchard. Foto: Mario Houben/CSM/REX
UT MOT KRITIKERNE: Tennisstjerna Eugenie Bouchard. Foto: Mario Houben/CSM/REX Vis mer

Eugenie Bouchard ut mot kritikerne

Tennisstjerna ut mot bildekritikken

Eugenie Bouchard er krystallklar på at hun prioriterer helt riktig, selv om tennisformen har dalt og kjendisstatusen skutt i været.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For tennisentusiaster er canadiske Eugenie Bouchard (25) er velkjent fjes. På sitt beste, i 2014, var hun ranket som nummer fem i verden. Hun hadde tilsynelatende en lysende karriere foran seg, men har ikke klart å møte forventningene.

Tirsdag spiller hun sin første kamp i Wimbledon ranket som nummer 79 i verden. Hun går inn i turneringen med seks tap på de sju siste kampene.

Samtidig som Bouchards karriere har hatt en nedadgående kurve, har hun likevel blitt mer og mer populær, mye takket være opptredenene på den røde løperen og i sosiale medier. Hun har også gjort ett og annet modelloppdrag, blant annet for Sports Illustrated.

Ifølge flere medier, blant annet USA Today og Ekstra Bladet, har tennisverdenen stilt seg kritisk til delingen av bikinibilder og modelloppdragene.

Se dette innlegget på Instagram

Grateful for this life

Et innlegg delt av Genie Bouchard (@geniebouchard)

Ut mot kritkken

Det vil ikke 25-åringen ha noe av.

- Jeg gjør ikke mange modelloppdrag. Det er helt feil, sier Bouchard til USA Today.

Hun fortsetter:

- Det er en kreativ greie, for meg føles det nytt og interessant, og jeg liker det. Men det er jobb, det også. Det er en av de tingene folk tror om meg. Jeg bryr meg ikke, men jeg må likevel ha lov til å irettesette de som tror det. Jeg kan ikke en gang huske sist jeg gjorde et modelloppdrag, sier Bouchard.

Se dette innlegget på Instagram

wanna be the yee to my haw?

Et innlegg delt av Genie Bouchard (@geniebouchard)

Ifølge Ekstra Bladet ble hun også konfrontert med problematikken på en pressemøte i forbindelse med Wimbledon. Der tok hun igjen til motmæle:

- Hvis folk tror at det er det eneste jeg holder på med, er det absurd. Jeg legger ut høydepunkter nå og da (på Instagram, red. anm.), og elsker å legge ut forskjellige ting. Folk som jobber på et kontor, legger vel ikke ut bilder hver dag, de heller? Men ikke bekymre dere. Mitt liv er fantastisk, og jeg klarer å prioritere riktig, sier Bouchard.

Hetsen

Hun innrømmer likevel at hetsen går inn på henne.

- Det er en del av livet, og det må vi akseptere. Man må holde det på avstand og ikke ta det personlig, men samtidig være bevisst på at de fleste vil være i ditt sted.

Bouchard har tidligere vært åpen om at hun har fått drapstrusler på grunn av utseendet.

Det er ikke første gang Bouchard har måttet gå ut mot rykter og spekulasjoner rundt den svingende formkurven. I et intervju for tre år siden, snakket hun ut om problemene. Men hun følte at innholdet kom helt feil ut.

Sponsorene viste tidlig i karrieren interesse for henne, da hun tilsynelatende snakket rett fra levra og raskt ble enormt populær hos fansen.

- Hun har personligheten, spillet og hun ser bra ut. I tillegg snakker hun både engelsk og fransk. Det betyr fans både i Australia og Frankrike elsker henne. Hun er veldig sjelden, for å si det på den måten, sa hennes agent Sam Duvall til The Age.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer