Eugenie Bouchard ut mot kritikerne

Tennisstjerna ut mot bildekritikken

Eugenie Bouchard er krystallklar på at hun prioriterer helt riktig, selv om tennisformen har dalt og kjendisstatusen skutt i været.

UT MOT KRITIKERNE: Tennisstjerna Eugenie Bouchard. Foto: Mario Houben/CSM/REX
UT MOT KRITIKERNE: Tennisstjerna Eugenie Bouchard. Foto: Mario Houben/CSM/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For tennisentusiaster er canadiske Eugenie Bouchard (25) er velkjent fjes. På sitt beste, i 2014, var hun ranket som nummer fem i verden. Hun hadde tilsynelatende en lysende karriere foran seg, men har ikke klart å møte forventningene.

Tirsdag spiller hun sin første kamp i Wimbledon ranket som nummer 79 i verden. Hun går inn i turneringen med seks tap på de sju siste kampene.

Samtidig som Bouchards karriere har hatt en nedadgående kurve, har hun likevel blitt mer og mer populær, mye takket være opptredenene på den røde løperen og i sosiale medier. Hun har også gjort ett og annet modelloppdrag, blant annet for Sports Illustrated.

Ifølge flere medier, blant annet USA Today og Ekstra Bladet, har tennisverdenen stilt seg kritisk til delingen av bikinibilder og modelloppdragene.

Ut mot kritkken

Det vil ikke 25-åringen ha noe av.

- Jeg gjør ikke mange modelloppdrag. Det er helt feil, sier Bouchard til USA Today.

Hun fortsetter:

- Det er en kreativ greie, for meg føles det nytt og interessant, og jeg liker det. Men det er jobb, det også. Det er en av de tingene folk tror om meg. Jeg bryr meg ikke, men jeg må likevel ha lov til å irettesette de som tror det. Jeg kan ikke en gang huske sist jeg gjorde et modelloppdrag, sier Bouchard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer