Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennisstjernas trener om plutselig kollaps: - Jeg føler meg som en bedrager

Legene vet ikke hva som skjedde med Nigel Sears.

DRAMATISK: Treneren til Ana Ivanovic kollapset plutselig da hun spilte kamp. Foto: Nigel Sears Foto:  EPA/FILIP SINGER/NTB Scanpix
DRAMATISK: Treneren til Ana Ivanovic kollapset plutselig da hun spilte kamp. Foto: Nigel Sears Foto: EPA/FILIP SINGER/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var noen dramatiske scener som utspilte seg under Australian Opens 3. runde i slutten av januar i år. Andy Murrays svigerfar Nigel Sears kollapset plutselig på tribunen.

58-åringen fikk førstehjelp på stedet, før han ble fraktet bort med det alle trodde var hjerteproblemer.

Hendelsen skjedde da han så Ana Ivanovic spille mot Madison Keys på Rod Laver Arena. Sears er treneren til den serbiske jenta. Spillet ble stoppet i en time, mens Ivanovic kjempet med tårene da hun skjønte at det var treneren hennes som hadde problemer.

Legene som undersøkte Sears i Melbourne vet fortsatt ikke hva kollapsen skyldtes. Tre uker etterpå snakker Sears første gang offentlig om det som skjedde.

- Jeg tror ikke det er sannsynlig at kollapsen skyldtes anstrengelse, sier Sears til The Times.

- En bedrager Han mener at timingen på kollapsen ikke kunne vært verre ettersom dattera hans var høygravid og skulle føde innen noen dager. Sears er lei seg for at svigersønnen Murray og dattera måtte gå gjennom uvissheten. Dattera og kona Leonore satt hjemme i Sussex da det skjedde.

- Jeg vet at det det var store nyheter hjemme, men det var en merkelig hendelse og jeg er bare lei meg for at jeg bekymret mange folk unødvendig. For å være ærlig så føler jeg meg som en bedrager, sier Sears.

Han tror det kan ha vært en allergisk reaksjon som utløste kollapsen.

- Jeg spiste sushi i ti dager på rad i Melbourne og var helt fin. Men jeg antar at du vil få en dårlig bit med rå fisk i løpet av den tiden, sier Sears.

Falt plutselig For Ana Ivanovic sin del føyer hendelsen seg inn i det som begynner å likne en rekke merkelige situasjoner under kampene hennes.

Noen dager før var det en kvinnelig tilskuer som plutselig falt ned flere trapper på tribunen.

- Først følte jeg meg veldig dårlig, det var rystende. Lyden av kvinnen som falt var virkelig høy. Jeg fikk det med meg, og stoppet umiddelbart, forteller Ivanovic om den hendelsen.

Kampen ble stoppet i 26 minutter mens kvinnen fikk medisinsk førstehjelp.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram