TATT: Bernard Tomic er regnet som et de største tennistalentene i verden. Nå er han arrestert. Foto: AFP PHOTO/MIAMI BEACH POLICE
TATT: Bernard Tomic er regnet som et de største tennistalentene i verden. Nå er han arrestert. Foto: AFP PHOTO/MIAMI BEACH POLICEVis mer

Tennisstjerne arrestert i Miami. Nektet å stoppe fest

Bernard Tomic i trøbbel.

(Dagbladet): Den australske tennisspilleren Bernard Tomic (22) ble torsdag arrestert av politiet ved Miami Beach i Florida, USA, etter at han nektet å etterkomme politiet ordre om å avbryte en hotellfest.

Det melder nyhetsbyrået AFP.

Nekt 22-åringen er regnet som en av tennissportens aller største talenter, men har vært involvert i en rekke kontroversielle episoder de siste åra.

Torsdag ble Tomic arrestert etter at han først nektet å høre på sikkerhetsvakter som krevde at Tomic stoppet festen og forlot hotellområdet.

Politiet ble senere tilkalt og ifølge AFP skal Tomic ha skjelt ut politibetjentene før han ble tatt med videre på stasjonen.

- Han pekte aggressivt mot sikkerhetsvaktene før han fortsatte festen, sier en politibetjent til Fox Sports.

Straffet i Wimbledon Tomic ble også straffet etter å ha gått til verbalt angrep på ledelsen i det australske tennisforbundet under Wimbledon-turneringen nylig.

22-åringen røk ut etter å ha tapt mot førsteseedede Novak Djokovic. Etterpå langet han ut mot flere tennistopper. Han var misfornøyd med manglende støtte etter en operasjon, samt at forberedelsene til flere turneringer ikke har vært godt nok tilrettelagt.

SLÅTT AV DJOKOVIC: Tomic tapte mot Novak Djokovic i Wimbledon. Foto: NTB Scanpix
SLÅTT AV DJOKOVIC: Tomic tapte mot Novak Djokovic i Wimbledon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg er Tomic misfornøyd med at forbundet fjerner sin økonomiske støtte til spillere over 20 år, skrev NTB.

Tennisforbundet slo tilbake. Samtidig er det klart at Tomic ikke får komme tilbake til landslaget før han har sagt unnskyld.

- Hans oppførsel er uakseptabel. Det er et privilegium å spille for sitt land, og med det medfører å oppføre seg ordentlig. Det gjorde han ikke, sa tennispresident Steve Healy.