SNAKKET UT: Tidligere Wimbledon-vinner Marion Bartoli møtte opp på This Morning i England for å prate om helsetilstanden sin. Foto: Scanpix
SNAKKET UT: Tidligere Wimbledon-vinner Marion Bartoli møtte opp på This Morning i England for å prate om helsetilstanden sin. Foto: ScanpixVis mer

Tennisstjerne frykter hun vil dø av ukjent sykdom: - Livet mitt er et mareritt

Marion Bartoli forklarte vektnedgangen.

(Dagbladet): Det har versert mange historier om den hurtige vektnedgangen til Marion Bartoli (31) den siste tida. Den tidligere Wimbledon-vinneren var kjent som en kraftfull tennisspiller, men har fremstått i en langt tynnere utgave de siste månedene.

Det har ført til mange spekulasjoner. I dag stilte 31-åringen derfor opp på det engelske programmet «This Morning». Der fortalte Bartoli at hun i februar ble rammet av en virussykdom som har gjort livet hennes vanskelig.

- Livet mitt er et absolutt mareritt akkurat nå. Jeg skulle ønske at ingen måtte gjennomgå det jeg gjør nå, forteller den franske dama.

ER SYK: Bartoli forteller at hun lider av en virussykdom. Foto: Scanpix
ER SYK: Bartoli forteller at hun lider av en virussykdom. Foto: Scanpix Vis mer

Store problemer

Bartoli tror hun ble syk under en reise til India, men verken hun eller legene kan fastslå nøyaktig hva som feiler henne. Det eneste hun skal ha fått beskjed om er at det er et ukjent virus.

Nå ber hun om å bli frisk og kunne få sitt gamle liv tilbake.

- Kroppen min startet plutselig å frastøte flere og flere ting - alt fra mat til elektriske gjenstander. Jeg kan ikke engang skrive på telefonen min uten å bruke hansker. Jeg kan heller ikke bruke smykker for da får jeg allergiske reaksjoner, forteller Bartoli.

VANT WIBLEMDON: I 2013 så Bartoli slik ut. Foto: Scanpix
VANT WIBLEMDON: I 2013 så Bartoli slik ut. Foto: Scanpix Vis mer

Frykter for livet

At hun må kjempe mot sykdommen i full offentlighet gjør ikke situasjonen noe bedre. Spesielt ikke når plagene skal være så store at Bartoli er redd for at hun kan komme til å dø.

- Ja, selvfølgelig. Kanskje hjertet mitt vil stoppe. Å gå gjennom alt dette er vanskelig, forteller hun.