Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennisstjerne slipper «kjempenyhet» i morgen

Maria Sjarapova.

PRESSEKONFERANSE: Tennisstjernen Maria Sjarapova har innkalt til pressekonferanse i Los Angeles mandag. Der skal 28-åringen komme med en «stor kunngjøring». Foto: AP Photo/Vincent Thian/NTB Scanpix
PRESSEKONFERANSE: Tennisstjernen Maria Sjarapova har innkalt til pressekonferanse i Los Angeles mandag. Der skal 28-åringen komme med en «stor kunngjøring». Foto: AP Photo/Vincent Thian/NTB Scanpix Vis mer

Tennisstjernen Maria Sjarapova har innkalt til pressekonferanse i Los Angeles mandag. Der skal 28-åringen komme med en «stor kunngjøring».

Sjarapova, som står med fem Grand Slam-titler i løpet av karrieren, har ikke spilt en kamp siden hun tapte for Serena Williams i kvartfinalen i Australian Open i januar. Forrige uke måtte hun trekke seg fra WTA-turneringen China Open på grunn av skade.

Russeren er for tiden rangert som nummer sju i verden, og innkallingen til pressekonferanse har fått flere til å spekulere i framtiden hennes på verdenstouren.

Sjarapova har i flere år slitt med skader, og de siste åtte månedene har hun kun deltatt i tre turneringer.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram