Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennisstjernen: - Det er viktig å føle seg sexy

Caroline Wozniacki har fått eget undertøy og tar nettet med storm.

(Dagbladet): Den danske tennisstjernen Caroline Wozniacki har sakte, men sikkert spill seg til en plass i tenniseliten, til tross for at hun har slitt med å avgjøre de virkelig store turneringene. Hun har vært verdensener, men mangler en Grand Slam-seier.

Nå har hun spilt seg til finale i WTA-turneringen i Seoul. Der venter Kaia Kanepi og en mulighet til å få en ny turneringsseier. Dansken har ikke hatt en toppsesong så langt, men har gjort det langt bedre utenfor banen.

Blant annet har hun lansert sitt eget undertøysmerke. Og at interessen for dansken var stor ble klart den dagen de første bildene av henne i undertøyet ble lagt ut på nettet. Ifølge Ekstra Bladet var det en global reklamebombe som eksploderte.

- 100 millioner treff - Pressemeldingen utløste massiv interesse. Det var 100 millioner visninger på yahoo.com  i løpet av 24 timer. Bildene gikk verden rundt og vi ble selv kontaktet av medier som CNN og Bild, sier salsgssjef Morten Skou i JBS til avisen.

JBS er undertøysmerket som samarbeider med Wozniacki.

- Vi tror 100 prosent på at Caroline blir en merkevare som holder lenger enn tenniskarrieren hennes, sier Skou.

JUBLER: Caroline Wozniacki har slitt i år, men feirer her etter å ha tatt seg til finalen i WTA-turneringen Korea Open i Seoul. Foto: AP Photo / Ahn Young-joon / NTB Scanpix.
JUBLER: Caroline Wozniacki har slitt i år, men feirer her etter å ha tatt seg til finalen i WTA-turneringen Korea Open i Seoul. Foto: AP Photo / Ahn Young-joon / NTB Scanpix. Vis mer

Nå har dansken sluppet en bak scenene-video fra da bildene ble tatt. Videoen har også fått oppmerksomhet. USA Today er blant flere som har skrevet om den. Merket har fått navnet «This is me» eller «Dette er meg».

- Det er veldig viktig for meg å ha på meg godt undertøy. Det er bare viktig at det er komfortabelt, at det ser fint ut og at det matcher klærne. At det får deg til å føle deg feminim og sexy, sier hun i videoen.

- Å få ha navnet mitt på et undertøysmerke er bare fantastisk, legger hun til.

I USA er dansken også kjent for forholdet til golfstjernen Rory McIlroy, som er verdensener i golfsirkuset.

Kjempet seg videre Wozniacki har slitt med skader i år, noe som senest ble tydelig i US Opens første runde. Der hun røk på det flaue 2-6, 2-6-nederlaget for Irina-Camelia Begu, en ukrainsk jente som var ranket som nummer 96 i verden.

Dansken er førsteseedet i Sør-Korea, selv om US Open-fiaskoen gjorde at hun falt utenfor topp 10 i verden. Hun måtte ha tre sett mot Jekaterina Makarova i semifinalen. Wozniacki vant 6-1 i første sett og hadde muligheten til å avgjøre i det andre, men der tapte hun 5-7 før hun kom tilbake og vant 6-4.

STREKKER SEG:  Dansken viser rekkevidden og returnerer en serve fra Jekaterina Makarova i semifinalen i Seoul. Foto: EPA / JEON HEON-KYUN / NTB Scanpix
STREKKER SEG: Dansken viser rekkevidden og returnerer en serve fra Jekaterina Makarova i semifinalen i Seoul. Foto: EPA / JEON HEON-KYUN / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gjorde det veldig bra i første sett, men kunne ikke hente det andre settet hjem. Jeg er glad for at jeg endelig klarte å bryte henne ned i det tredje. Hun returnerte veldig bra i dag, men jeg prøvde bare å tenke på den neste ballen og det neste poenget, og på å flytte beina min bedre. Alt i alt er jeg glad for å være videre, sa dansken etter seieren.

Hun møter tredjeseedede Kanepi i finalen. Kanepi slo Varvare Leptsjenko 2-1 i sett.

AVKLEDD: I den nye undertøysvideoen er det en langt mer avkledd side Wozniacki viser fram under navnet «Dette er meg».
AVKLEDD: I den nye undertøysvideoen er det en langt mer avkledd side Wozniacki viser fram under navnet «Dette er meg». Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media