BEKLAGER: Verdens beste tennisspiller, Novak Djokovic, beklager etter at en ballgutt ble kjeftet på under finalen i Miami Open søndag. Foto: Clive Brunskill / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
BEKLAGER: Verdens beste tennisspiller, Novak Djokovic, beklager etter at en ballgutt ble kjeftet på under finalen i Miami Open søndag. Foto: Clive Brunskill / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

Tennisstjernen beklager etter at han skjelte ut ballgutt

- Jeg håper han vil tilgi meg.

(Dagbladet): Verdenseneren innen tennis, Novak Djokovic, har lagt ut en beklagelse på sin Facebook-side.

Under Miami Open-finalen på søndag gikk det ei kule varmt og serberen kjeftet ut ulike mennesker rundt seg.

Etter å ha vunnet det første settetet mot finalemotstander Andy Murray, gikk det ikke like bra i det andre settet.

Djokovic klikket da han bommet på et slag og ballen traff toppen av racketen. En feil mot slutten av settet, som førte til at Murray vant sett nummer to 6-4, slengte serberen med leppa, både mot dommeren og sine medarbeidere.

Det Djokovic hevder han ikke fikk med seg var at en ballgutt ble fanget midt oppe i situasjonen, og at det dermed også så ut til at tennisstjerna kjeftet ut ballgutten - før han nappet til seg håndkledet som ballgutten holdt fram - med en sur mine.

Serberen slo tilbake på banen, og vant finalen.

Nå beklager Novak Djokovic oppførselen sin.

- Jeg ønsker å reflektere om et uheldig øyeblikk som fant sted under finalen mot Andy, da jeg tapte andre sett. Jeg skrek til mine folk og mot boksen min i frustrasjon.

- Nå har jeg sett reprisen av det, og dessverre ble en ballgutt fanget midt oppi situasjonen. Jeg er virkelig lei meg og synes det er leit at han havnet midt oppi det. Min intensjon var absolutt ikke å såre eller skremme ham på noen som helst måte. Jeg håper han vil tilgi meg. Jeg er virkelig lei meg, sier Djokovic i en video han har publisert på sin Facebook-side.

Ellers i videoen forteller serberen hvor fornøyd han er med sesongåpninga.

- Det er trolig den beste starten jeg har hatt i min karriere, bortsett fra 2011. Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for all støtten jeg får fra mine fans, og jeg nyter det å spille og konkurrere, sier tennisstjerna.