Tennisstjernen måtte ha medisinsk behandling etter fall i Wimbledon

Forsøkte å redde en serve.

FALT: Tennisstjernen Novak Djokovic måtte ha medisinsk timeout for en vond skulder, men tok seg likevel komfortabelt videre til 4. runde i Wimbledon-turneringen. Foto: AP Photo / Sang Tan / NTB Scanpix
FALT: Tennisstjernen Novak Djokovic måtte ha medisinsk timeout for en vond skulder, men tok seg likevel komfortabelt videre til 4. runde i Wimbledon-turneringen. Foto: AP Photo / Sang Tan / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tennisstjernen Novak Djokovic måtte ha medisinsk timeout for en vond skulder, men tok seg likevel komfortabelt videre til 4. runde i Wimbledon-turneringen.

Førsteseedede Djokovic måtte motta behandling da han tok medisinsk timeout.

Det skjedde da han forsøkte å redde en serve fra franske Giles Simon, ranket som nummer 44 i verden, i det tredje settet.

- Jeg hadde sterke smerter da jeg falt, sa Djokovic.

Etter å ha tatt en tablett med smertestillende, fortsatte kampen og serberen klarte å vinne kampen med 6-4, 6-2, 6-4 over Simon.

- Det ble ingen skader i leddet, så jeg kan spille noen kamper til. Muskelen var ganske sår etter fallet, så jeg er bare glad jeg kom meg igjennom, forklarte Djokovic.

Verdenstoeren møter 14.-seedede Jo-Wilfried Tsonga fra Frankrike i 4. runde. 27-åringen har statistikken på sin side mot franskmannen. Djokovic har vunnet ti av elleve møter mot Tsonga.

- Det er åpenbart at du vil møte høyere rankede spillere utover i turneringen. Han er en god spiller på gress, og han har vunnet mot noen gode spillere i Wimbledon, sa Djokovic.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer