VILLE IKKE HILSE: Storfavoritten Eugenie Bouchard nektet å ta motstander Alexandra Dulgheru i hånda før tenniskampen i Fed Cup. Foto: NTB Scanpix
VILLE IKKE HILSE: Storfavoritten Eugenie Bouchard nektet å ta motstander Alexandra Dulgheru i hånda før tenniskampen i Fed Cup. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tennisyndling latterliggjort av rivalen. Nektet først å ta motstander i hånda

Svarte med hilse-finte.

(Dagbladet): Eugenie Bouchard (21) fra Canada er ranket som verdens sjuende beste tennisspiller og har for alvor slått igjennom de siste åra.

Men under Fed Cup-matchen mot Romania i går skapte 21-åringen negative overskrifter allerede kampen.

Bouchard stilte til pressekonferanse med motstander Alexandra Dulgheru - men Bouchard nektet å ta rivalen i hånda mens alle kameraene var vendt mot duoen.

- Ikke personlig Dulgheru rakte fram hånda, men til ingen nytte.

- Jeg står over, sa Bouchard kort under den pinlige seansen.

I et intervju gjengitt av CBC Sports utdypet Bouchard valget:

- Jeg har ikke noe personlig mot henne. Jeg vil bare ikke ønske motstanderen lykke til før kampen, sa Bouchard.

- Etter at vi har spilt, da skal jeg ta henne i hånda, sa Bouchard.

Tapte Ironisk nok tapte storfavoritten Bouchard kampen 4-6, 4-6 lørdag kveld.

Og Alexandra Dulgheru feiret passende nok med en hilse-finte til sine rumenske lagvenninniner og trener på sidelinja i sekundene etter at seieren var sikret. Dulgheru rakte hånda mot lagvenninnene, før hun elegant dro den tilbake. Et tydelig stikk til rivalen.

Dette er for øvrig ikke første gang at Eugenie Bouchard nekter å ta en motstander i hånda. Også under Fed Cup-matchen mot Kristina Kucova fra Slovakia endte det uten høflig hilsen.