Caroline Wozniacki hevder familien ble drapstruet under Miami Open

Tennisyndlingen hevder familien ble drapstruet på tribunen: - Forferdelig

Turneringssjef: - Hadde vi hørt noe om det, hadde vi tatt grep umiddelbart.

FAMILIEN DRAPSTRUET: Caroline Wozniacki hevder familien hennes ble drapstruet på tribunen under Miami Open. Foto: Rob Prange/REX/Shutterstock
FAMILIEN DRAPSTRUET: Caroline Wozniacki hevder familien hennes ble drapstruet på tribunen under Miami Open. Foto: Rob Prange/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Caroline Wozniacki (27) vant endelig sin første Grand Slam-turnering da hun tok hjem trofeet i Australian Open tidligere i år. Den danske tennisyndlingen er mer populær enn noensinne.

I helga røk hun tidlig ut av Miami Open, og fikk en dårlig opplevelse på kjøpet. På Twitter skriver nemlig den danske 27-åringen at familien hennes ble drapstruet.

- Under kampen var det tilskuere som truet familien min, som ønsket min mor og far død, kalte meg ting jeg ikke kan gjenta her, og sa til niesen og nevøen til forloveden min at de kunne «sette seg ned og holde kjeft», skriver Wozniacki.

Wozniacki er forlovet med NBA-spiller David Lee.

Gjorde ingenting

Tennisstjerna reagerer også på at vekterne på tribunen ikke skal ha gjort noe med dette.

- Jeg vil alltid oppfordre fansen til å heie på sin favorittspiller, og en vanskelig atmosfære kan være fint, men når enkelte linjer krysses blir det bare forferdelig for spillerne, skriver Wozniacki.

Wozniacki, nummer to i verden, møtte puertoricanske Monica Puig i turneringen.

- Kampen ble spilt foran et veldig engasjert publikum. Personlig føler jeg at ingen skal få slike meldinger på tennisbanen, og vi gjør vårt beste for å sørge for et trygt arrangement, sier sjef for Miami Open, James Blake, ifølge BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer