Tennisyndlingens suksessoppskrift: Ingen kjæreste

Broren avfeier nye kjærlighetsrykter.

SINGEL UT ÅRET:  Ifølge broren Patrik, er det ikke plass til noen ny kjæreste i Caroline Wozniackis liv hvis hun skal lykkes på tennisbanen. Bildet er fra november da dansken fullførte New York Maraton. Foto: Alex Trautwig/Getty Images/AFP/NTB Scanpix.
SINGEL UT ÅRET: Ifølge broren Patrik, er det ikke plass til noen ny kjæreste i Caroline Wozniackis liv hvis hun skal lykkes på tennisbanen. Bildet er fra november da dansken fullførte New York Maraton. Foto: Alex Trautwig/Getty Images/AFP/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går spredde ryktene seg om at den danske tennisstjernen Caroline Wozniacki har funnet kjærligheten på ny.

23-åringen var forlovet med golfprofilen Roy McIlroy. Denne ble brutt i vår. Siden har dansken vært singel.

Nylig ble hun observert med en NFL-stjerne i USA, og det har fått ryktene til å florere.

Samtidig ble hun hjemme i Danmark kåret til «Årets tennisspiller». Siden hun selv ikke er i hjemlandet, tok broren Patrik i mot prisen. Han avkrefter at søsteren har et nytt forhold på gang.

Fokus på tennis - Jeg tror ikke hun er klar til å få en kjæreste. Nå skal hun konsentrere seg om tennisen. Det er det hun ønsker, uttaler broren ifølge Ekstra Bladet.

- Hun vet at 2015 vil bli et stort tennis-år for hennes del. Det er der fokuset skal ligge.

Wozniacki opplevde stor suksess på tennisbanen før hun ble sammen med McIlroy i august 2011. Hun var ranket som nummer en i verden. Men så lenge det omtalte superparet var sammen, opplevde de begge motgang på idrettsbanen. Samtidig økte begge sin inntekt, mens de var sammen.

Rett etter at det ble slutt mellom de to i mai, tok McIlroy sin første seier på nesten to år.

Jakter Grand Slam-tittel Den danske tennisyndlingen har til gode å vinne en Grand Slam-turnering. To ganger har hun tatt seg til finalen hvor det har blitt bråstopp. Forrige gang under årets US Open.

- Hun skal vinne en Grand Slam, og etter to finaler vet hun hva som kreves. Nå vil hun bare vinne og gjøre alt det som kreves for å få til det. Det er ikke plass til noen fyrer i det bildet. Det er helt sikkert, fortsetter Patrik Wozniacki.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer