Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tent av LSK-rakett i Norway Cup-finale

Inspirert av en juniorspiller fra Lillestrøm lagde VIFs David Hanssen drømmescoringen som sikret VIF årets første borteseier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅLESUND (Dagbladet): - Jeg satt med beina på bordet og så Norway Cup-finalene lørdag. LSK-spillerens (Thomas Bjerk) kjempescoring fikk meg til å drømme om det samme på Kråmyra, gliste David Hanssen.

2- 0-scoringen fra over 20 meter var et resultat av et stjernetreff.

- Jeg så keeperen var langt ute. Bare dro til og kjente formelig ballen brettet seg rundt vristen. En kjempegod følelse å se den gå i mål, sier Hanssen.

Vant duellene

Han er litt ergelig på seg selv for ikke å score oftere. Målet på straffespark mot Lyn regner han ikke som scoring. Det må helst være noe ekstra med alt det VIF-spilleren serverer.

Hanssen drar fram hele laget når han forklarer årets første borteseier:

- Etter hvert vant vi alle duellene. AaFK var på høyde med oss før pause, men etterpå var vi klart best. En skikkelig arbeidsseier. Kjempegodt etter to tap på rad, sier Hanssen.

Kjetil Rekdal mener det som skjedde i Ålesund i går, viser at VIF mer å vise fram.

- Det er slike sekspoengskamper vi har så lett for å tape. Nå var det glød og kampvilje i hele laget. Det var tøft å vinne her i dag, fastslo Rekdal.

Gammel mann

Selv var han stabilisatoren på midtbanen, men han innrømmer villig at han ikke kan spille kamp etter kamp lenger.

- I morgen kjenner jeg virkelig i kroppen at jeg har spilt en hel kamp i dag. Jeg begynner å bli en gammel mann, sier Rekdal.

Selv om spissene Gran og dos Santos spilte godt igjen i går, er Rekdal fast bestemt på å handle en spiss.

- Vi trenger nye spillere for neste år, sier han.

DRØMMEDAG: David Hanssen vil score oftere. I går fikk han inn en fulltreffer.