Tent av tvilerne

Utenlandsproffen Trine Haltvik tenner på alle plugger når «slaraffenlivet» på Kanariøyene er samtaleemne. - Vi trener mer enn jeg gjorde i Byåsen, sier hun til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun fikk mange skeptiske kommentarer med seg på veien til profflivet i Spania.

- Man mente at jeg ikke klarte å holde landslagsnivået mens jeg spilte for et dårlig spansk lag.

- Jeg blir forbanna når jeg hører det. Laget vårt er faktisk godt. Jeg har fått ny selvtillit der nede, forsikrer Trine Haltvik.

Det går overraskende bra med både familien og klubben.

Fritid

- Jeg får mandagene fri til å trene et håndballag ved den norske skolen på øya. Det gjør jeg først og fremst fordi Katinka er på laget.

- Med klubben min leder vi vår avdeling uten tap etter fem kamper, forteller Trine.

Trønderjenta har fått kjørt seg tempomessig i Spania. 34-åringen merker ikke at formpila peker nedover. Det gjorde heller ikke ungjentene Birgitte Sættem og Else-Marthe Sørlie på landslagstreninga denne uka. De var seks år gamle da Trine Haltvik i 1984 debuterte på landslaget for Norge...

Glede

- Jeg gledet meg voldsomt til landslagssamlingen. I motsetning til tidligere, da det ikke sjelden var et ork å forlate hjemmet og dra på tur med landslaget, sier Trine.

  • I kveld trekker hun i landslagsdrakta igjen. Norge møter Kroatia i oppkjøringen til VM på hjemmebane.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer