<strong>BARCELONA-KLAR:</strong> Borussia Mönchengladbach-keeper Marc-André ter Stegen i duell med Dortmund-spiss Robert Lewandowski. Den tyske 22-årige keeperen er omsider offisielt bekreftet klar for Barcelona. Foto: Patrik Stollarz, AFP / NTB Scanpix
BARCELONA-KLAR: Borussia Mönchengladbach-keeper Marc-André ter Stegen i duell med Dortmund-spiss Robert Lewandowski. Den tyske 22-årige keeperen er omsider offisielt bekreftet klar for Barcelona. Foto: Patrik Stollarz, AFP / NTB Scanpix Vis mer

Ter Stegen er klar for Barcelona - Pinto ferdig

Keeperskifte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nyhetene kommer tett fra FC Barcelona i dag: Luis Enrique er bekreftet som ny trener og Lionel Messi har skrevet under den varslede kontraktsforlengelsen.

Nå er også omsider overgangen til den tyske keeperen Marc-André ter Stegen (22) fra Borussia Mönchengladbach bekreftet på klubbens nettside.

Ter Stegen har, sin unge alder til tross, spilt over 100 kamper i Bundesliga for klubben til Håvard Nordtveit. Han har også fått prøve seg på det tyske a-landslaget med vekslende hell.

I den samme artikkelen opplyser også Barcelona at de ikke har gitt veterankeeper José Manuel Pinto ny kontrakt.

Barcelona fikk tidligere i år forbud mot å kjøpe spillere etter å ha brutt Fifas regler for overganger for spillere under 18 år. Barcelona anket dommen, og siden Fifa ikke får behandlet anken ferdig før sommerens overgangsvindu, er straffen inntil videre utsatt.

Dermed får de altså styrket stallen på keeperplass. Førstevalget Victor Valdes, som har vært korsbåndskadd den siste delen av sesongen, ga allerede i mai i fjor beskjed om at han ikke orket mer enn en sesong til i Barcelona.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer