Terese holdt nullen i et kvarter

Norge banket VM-verten.

FULL KONTROLL: Marit Malm Frafjord og Tonje Larsen stopper her Jiaqin Zhao. Norge hadde ingen problemer mot Kina i dag. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
FULL KONTROLL: Marit Malm Frafjord og Tonje Larsen stopper her Jiaqin Zhao. Norge hadde ingen problemer mot Kina i dag. Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| SUZHOU (Dagbladet): Kina - Norge 19-34.

Thorir Hergeirsson var såpass trygg på seier i dag at han valgte å sende Katrine Lunde Haraldsen på tribunen, slik at keepereneren skulle få en ekstra hviledag.

Og Terese Pedersen benyttet muligheten til å holde nullen i over et kvarter i strekk. En super prestasjon som bidro til norsk 15-målsseier.

- Terese var strålende og hun hadde et veldig godt forsvar foran seg i den perioden, uten at jeg skal frata henne noe av æren. Vi hadde mørnet Kina, men samtidig skal du ta ballene og flere av redningene var strålende, sier Hergeirsson.

Skikkelig skytingNorge hadde full kontroll på dette - hele veien. Og endelig fikk vi se skikkelig trykk fra distanse også.

Kineserne hadde stor respekt for de norske linjespillerne, noe som ga bakspillerne gode arbeidsforhold. Spesielt Tine Stange var stor i førsteomgangen - hun puttet fem.

- Motstanderen tatt i betraktning så var dette et bra løft fra i går (ettmålstap for Sør-Korea). Vi står stort sett bra i forsvar og får fram skytterne. Vi får Stange mer inn i avtalene i dag, sier Hergeirsson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer