- Terje er glad og nyforelska

I går sprakk nyheten om et kjærlighetsforhold mellom Mia Hundvin og Terje Håkonsen. Daniel Franck har visst om forholdet en stund, og er glad på kompisens vegne.

Ukebladet Her og Nå brakte tirsdag nyheten om bruddet mellom Mia Hundvin og Camilla Andersen. Paret har vært gift siden sommeren 2000. Denne uka har både norske og danske medier fulgt de to håndballspillerne i trening og kamp for Slagelse. Mia har flyttet ut fra Camillas leilighet og bor nå for seg sjøl i København.

Rykteflom

I norsk presse har ryktene om det nye superparet Mia Hundvin (25) og Terje Håkonsen (28) vært kjent i lang tid. De har også blitt sett sammen - blant annet under Roskilde-festivalen i fjor sommer.

I går offentliggjorde Nettavisen at Mia Hundvin og Terje Håkonsen er sammen. Nettavisen har ikke forholdet bekreftet fra Mia eller Terje selv, men hevder å ha flere godt informerte kilder. Det gikk ikke lenge før danske nettaviser hadde saken ute, og TV2s «absolutt underholdning» fulgte opp i går kveld.

Daniel har visst

For Daniel Franck er romansen mellom håndballstjernen og snowboardlegenden ingen nyhet.

- Jeg har visst om det en stund. Det er helt herlig, sier han til Dagbladet.

Daniel satt på flyet sammen med Terje fra Frankfurt til Los Angeles i begynnelsen av desember. Samtalen dreide inn på et overraskende tema.

- He-he. Terje har blitt jævlig interessert i håndball da, sier Daniel.

For Daniel er det tydelig at Terje Håkonsen har det bra om dagen.

- Han er veldig fornøyd, glad og nyforelska. Det var kanskje på tide. Jeg tror dette kan gå bra. Terje har blitt roligere med åra, sier Daniel.

- Mange rykter

Terje Håkonsen har de siste åra bodd på Hawaii der han har en sønn på fem år.

- Jeg tror nok Terje har et ønske om å komme hjem til Norge nå. Og nå må han få dama hjem, sier Daniel.

Mias kontrakt med Slagelse utgår til sommeren.

Dagbladet klarte ikke i går å komme i kontakt med Terje Håkonsen eller Mia Hundvin. Mia har pålagt seg sjøl munnkurv, men Camilla Andersen ble av dansk presse i går spurt om hun kjente til Mias nye kjæreste.

- Vi velger å ikke bekrefte denne saken. Det er mange rykter ute og går for tida, men vi velger å ikke si mer om dette.

I morgen får de to nytt fokus på seg da de spiller den TV-sendte kampen mot GOG Gudme hjemme i Antvorskovhallen.

- Biseksuell

Terje Håkonsens manager Henning Andersen vil heller ikke snakke om forholdet mellom Terje og Mia.

- Her holder vi på med sport, ikke kjærlighet, sier han.

Trolig møttes Terje og Mia første gang på initiativ fra Verdens Gang. 13. april i fjor hadde avisa en stor reportasje om et lystig møte på byen mellom Mia Hundvin, Terje Håkonsen og Erik Mykland. Under møtet fastslo Mia at hun er biseksuell.

- Bi-seks-uell. Folk skjønner ikke sånt, sa hun.

Tydeligvis forsto Terje Håkonsen.

FORELSKA: Snowboardguru Terje Håkonsen møtte trolig Mia Hundvin for første gang da Verdens Gang lagde en reportasje med de to i København.
FORELSKA: Mia Hundvin har nettopp flyttet fra sin partner Camilla Andersen. Nå er det Terje Håkonsen som er hennes nye kjæreste.