Terper på oppgavene

Nils Johan Semb vet at triumfen i Romania ikke gir Norge noe gratis når Bosnia kommer til Ullevaal på poengjakt. Derfor tuter han spillerne ørene fulle fram til avspark i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Carew på topp Olsen i mål. Se laget!

- Nå har vi et nytt fokus. Det er ny oppgave, ny oppgave, ny oppgave, ny oppgave, ny oppgave, ny oppgave, sa han tirsdag, og la til:

- Nei, det har ikke klikket for meg.

Hakket i plata er for at spillerne ikke skal sovne inn i troen på at den vanskelige jobben er gjort og den lette står igjen.

- Hver spiller kjenner oppgavene sine, det som gjelder å gjøre. Vi er i slutten av en samling. Vi gjorde jobben i Bucuresti og fikk mye ros, og det er positivt. Forventninger er skapt, og det er positivt. Men hvis vi ikke klarer å fokusere på de nye oppgavene, hjelper det ikke.

- Å løse oppgavene er nøkkelen til suksess. Klarer vi det, er forutsetningene for seier bra.

Hjemmekompleks?

Norge tok en veldig sterk borteseier lørdag, men må løse en ny utfordring for å skaffe seg «pole position» i gruppa foran neste års innspurt. I kvalifiseringskamper under Sembs ledelse har Norge tatt 23 poeng på bortebane, bare 16 på hjemmebane - 7 seirer, 2 uavgjorte og 2 tap borte, bare 4 seirer, 4 uavgjorte og 3 tap hjemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer