Terroralarm i Wimbledon

Men arrangøren gjør alt for å beholde stemningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Når den tradisjonsrike tennisturneringen går av stabelen i den sørvestlige delen av London i sommer, er situasjonen annerledes enn den vanligvis er i Wimbledon. For første gang er arrangøren nødt til å ta terrortruslene på alvor.

Det betyr strengere sikkerhetstiltak, selv om ingen ønsker å fortelle hva slags tiltak det er snakk om.

- Det vil selvsagt være nytteløst å si akkurat hva slags tiltak vi setter i verk, sier formannen i The All England Club i Wimbledon, Tim Phillips, til The Guardian.

Phillips nekter å gi opp den spesielle hagepartystemningen som Wimbledonturneringen representerer. Derfor garanterer han at det også i år vil være mulig å kjøpe billetter til centrecourten i porten. Selv om tilskuerne må finne seg i strengere sikkerhetskontroller før de kommer seg på tribunen.

- Vi ønsker ikke å gi slipp på den fantastiske tradisjonen med å stå i kø, og denne gangen blir det rundt 500 tilgjengelige billetter til centrecourt hver eneste dag, sier Phillips.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer