LIVERPOOLS HJEMMEBANE:  Anfield.
LIVERPOOLS HJEMMEBANE: Anfield. Vis mer

Terroralarm på Anfield. Leter etter savnet mann

Bombefrykt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Politiet i Liverpool leter etter en person som skal ha blitt borte under en omvisning på Liverpools hjemmebane Anfield i ettermiddag.

- En pubmedarbeider forteller om bombefrykt, skriver journalist i lokalavisa Liverpool Echo, Laura Neve Tacey, på Twitter.

De første rapportene gikk ut på at to personer var savnet i forbindelse med omvisningen i 14.30-tida. Avisa The Telegraph skriver nå at det bare dreier seg om én person.

Politiet ankom den verdensberømte stadion i 16-tida, og startet umiddelbart sine undersøkelser.

- Det viktigste er å sørge for at sikkerheten blir ivaretatt, sier en talsmann for klubben, ifølge The Telegraph.

Liverpool spiller kvartfinale i ligacupen hjemme mot Bournemouth i morgen. Folk som skulle kjøpe billetter til kampen i dag, har de siste timene ikke kunnet gjøre dette. Spekulasjoner går ut på at kampen kan bli avlyst.

Merseyside-politiet skriver følgende i en pressemelding, gjengitt i engelske medier:

«Merseyside-politiet kan bekrefte at det pågår en leteaksjon på Anfield etter at klubben slo alarm tidligere i dag. Klokka 15.05 (16.05 norsk tid) fortalte klubben at den hadde evakuert banen etter at en mann som hadde vært med på omvisningen var blitt borte, og som man antok fortsatt var inne på stadion. Klubben kan ikke garantere at mannen har forlatt banen, og derfor pågår det en leteaksjon.»

Bombehunder går nå over området. Veiene utenfor stadion er stengt.

- Turister som tar bilder utenfor Anfield sier de er sjokkert over å høre at Liverpool-ansatte og besøkende ble evakuert tidligere i dag, skriver Laura Neve Tacey på Twitter.

PS: Seinere på kvelden tirsdag ble det klart at ingen uønskede personer befant seg inne på Anfield. Politiet avsluttet derfor sitt arbeid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer