LEGENDE: John Terry er en åpenbar Chelsea-legende, men det er usikkert om han får ny kontrakt etter denne sesongen. Foto: Reuters / Darren Staples / Livepic / NTB Scanpix
LEGENDE: John Terry er en åpenbar Chelsea-legende, men det er usikkert om han får ny kontrakt etter denne sesongen. Foto: Reuters / Darren Staples / Livepic / NTB ScanpixVis mer

Terry avslørte at han ikke får ny Chelsea-kontrakt - nå snur klubben

Holder døra på gløtt.

John Terry avslørte søndag at han ikke får ny kontrakt med Chelsea og at han forlater klubben etter sesongen. Noen timer senere sa Chelsea de holder døra på gløtt.

Terry sa etter søndagens FA-cupseier mot MK Dons at han nylig fikk beskjed om at Chelsea ikke vil forlenge kontrakten hans.

35-åringen har vært klubbens kaptein i mer enn ti år, og er svært populær blant lagets fans.

Noen timer etter Terrys avsløring, kom Chelsea med en pressemelding. Den gir midtstopperen et lite håp.

- John ba om et møte med klubben for litt over en uke siden. Der spurte han om muligheten for å få forlenget kontrakten sin. John fikk beskjed om at det ikke var aktuelt på nåværende tidspunkt, men det kan endre seg de kommende månedene. Klubben har enorm respekt for John og alt han har hjulpet oss å oppnå. Han er en fantastisk tjener for klubben og en enestående kaptein. Klubben vil fortsette å ha en dialog med ham.

Chelsea har de siste årene mistet spillere som Didier Drogba, Peter Cech, Frank Lampard og Ashley Cole. Terry har spilt for Chelsea hele karrieren.

(NTB)