LEGGER SEG FLAT: John Terry sier at det aldri var intensjonen å fornærme landslagssjef eller spillerne. Chelsea-kapteinen legger seg flat etter uttalelsene om uro i den engelske troppen. Foto: Rolf Bennenbernd / EPA.
LEGGER SEG FLAT: John Terry sier at det aldri var intensjonen å fornærme landslagssjef eller spillerne. Chelsea-kapteinen legger seg flat etter uttalelsene om uro i den engelske troppen. Foto: Rolf Bennenbernd / EPA.Vis mer

Terry beklager til Capello og spillerne

- Var aldri min intensjon å fornærme landslagssjefen.

|||Midtstopper John Terry legger seg flat etter at han snakket om uro i den engelske VM-troppen.

Chelsea-spilleren beklager overfor landslagssjef Fabio Capello og de andre spillerne.

På en pressekonferanse i helgen uttalte Terry seg negativt om laget. Han svarte vel friskt på spørsmål fra pressen. Capello sa mandag at den tidligere England-kapteinen hadde gjort en «veldig stor tabbe».

- Det var aldri min intensjon å fornærme landslagssjefen eller spillerne, og dersom det gjorde det så beklager jeg, sier Terry gjennom avisen Daily Mail.

- Jeg har fortalt treneren at han har min fulle støtte, og jeg vil raskt legge til at jeg ikke tror at jeg har hatt en forstyrrende påvirkning på VM-troppen, fortsetter 29-åringen.

Stor tabbe
Han danner trolig stopperpar med Matt Upson når England onsdag skal ut i skjebnekamp mot Slovenia.

- Jeg ønsker å legge denne episoden bak meg og heller konsentrere meg om å vinne den viktige kampen som venter for England, sier Terry.

Det har vært krisemøter mellom spillerne og Capello.

Overfor britisk fjernsyn så uttalte Capello mandag at han ikke forsto hvorfor Terry ikke hadde tatt opp saken med ham direkte.

- Jeg forstår ikke hvorfor han ikke tok dette opp med meg. Når du skal snakke om slike ting må du gjøre det privat, ikke med dere i mediene. Dette var en stor tabbe. En veldig stor tabbe, sa den italienske trenerveteranen.

Ingen revolusjon 64-åringen avviste at det er opprør i den engelske VM-leiren, slik Frankrike er blitt utsatt for.

- Jeg har snakket med spillerne og jeg tror det bare er John Terry som har hevdet noe slik. Det er ingen revolusjon på gang. En spiller har tabbet seg ut, men det er ikke noen revolusjon på gang, sa Capello.

Terry mistet i vinter kapteinsbindet for England etter å ha hatt et forhold til den tidligere lagkameraten Wayne Bridges bedre halvdel.

(NTB)