HET:  Chelseas John Terry sier han aldri har sagt noe stygt til Anton Ferdinand i kampen mot QPR. Her er Chelsea-stopperen i diskusjon med QPR-keeper Paddy Kenny. Foto: AP Photo/Sang Tan
HET: Chelseas John Terry sier han aldri har sagt noe stygt til Anton Ferdinand i kampen mot QPR. Her er Chelsea-stopperen i diskusjon med QPR-keeper Paddy Kenny. Foto: AP Photo/Sang TanVis mer

Terry benekter rykter om rasisme mot QPR-spiller

- Det hele er en misforståelse, sier Chelsea-kapteinen.

(Dagbladet): Chelsea tapte 0-1 mot QPR søndag og spilte store deler av kampen med bare ni mann på banen.

Etter kampen har det sirkulert videoer på internett der enkelte hevder Chelsea-kaptein John Terry kommer med rasistiske bemerkninger til QPR-spiller Anton Ferdinand.

Terry var raskt ute og benektet at han har sagt noe nedlatende til Ferdinand, som er broren til United-spiller og Terrys landslagskompis Rio Ferdinand.

- Jeg har sett mange kommentater til diverse videoer fra kampen. Jeg er skuffet dersom folk drar feil konklusjoner. Jeg trodde Anton beskyldte meg for å være rasistisk, og derfor svarte jeg aggressivt og at han ikke måtte si noe sånn, sier John Terry ifølge The Guardian.

Terry forteller videre han har et godt forhold til Ferdinand og at det hele er en misforståelse.

- Jeg har kjent Anton lenge og har snakket med ham etter kampen. Det er ikke noe problem mellom oss. Jeg gratulerte ham med seieren, og han har ikke anklaget meg for noe som helst. Det hele er en misforståelse, sier Terry.

Jose Bosingwa fikk rødt kort etter 33 minutter, mens lagkamerat Didier Drogba led samme skjebne fire minutter før pause.

Heidar Helguson scoret kampens eneste mål etter ti minutters spill.

QPR: Anton Ferdinand og QPR vant mot Chelsea. Foto: AP Photo/Scott Heppell
QPR: Anton Ferdinand og QPR vant mot Chelsea. Foto: AP Photo/Scott Heppell Vis mer