Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Terry ble stjerne etter tv-titting

Lærte av egne feil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Onsdag spilte John Terry (25) nok en god landskamp i Englands midtforsvar. Nå forklarer Chelsea-kapteinen hvordan han klarte å ta steget opp til det nivået han nå er på.

Terry ledet Chelsea til klubbens første seriegull på 50 år i fjor, og de er på god vei til å forsvare tittelen denne sesongen.

Han sier at portugisiske José Mourinho skal ha en del av æren for framgangen hans, men legger til at han også har lært mye av å studere egne feil.

- Jeg ser hver eneste kamp jeg spiller hver sesong. Det tar kanskje noen uker noen ganger, men jeg studerer kampene for å se hva jeg kan gjøre bedre, sier han ifølge nyhetsbyrået PA.

- Gjør fortsatt feil

Han har sett opptak av kampene han spilte i starten av Chelsea karrieren, og har blitt pinlig berørt av det han har sett.

- Jeg ga bort ballen for lett, presset ikke godt nok og sånne ting, men fansen støttet meg og jeg følte meg sterk.

Likevel: Han innrømmer at han var langt nede etter å ha gjort avgjørende feil.

LIKTE IKKE DET HAN SÅ: Da John Terry så sine gamle feil på tv, gikk han inn for å bli enda bedre. Det klarte han. Foto: REUTERS
LIKTE IKKE DET HAN SÅ: Da John Terry så sine gamle feil på tv, gikk han inn for å bli enda bedre. Det klarte han. Foto: REUTERS Vis mer

- Jeg gjør fortsatt feil på banen, men er mye mer konsentrert på banen. Noe som er rart egentlig, for utenfor banen er jeg hyperaktiv.

Chelsea møter West Bromwich på lørdag, og midtbanesjef Frank Lampard blir trolig spart av manager Mourinho.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!