EUROPEISK TOPPKLASSE: Chelsea har vært villige til å strekke seg langt for å beholde klubbkaptein og årets forsvarsspiller i Europa, John Terry (t.h.).Foto: SCANPIX/AFP PHOTO STEPHANE DANNA
EUROPEISK TOPPKLASSE: Chelsea har vært villige til å strekke seg langt for å beholde klubbkaptein og årets forsvarsspiller i Europa, John Terry (t.h.).Foto: SCANPIX/AFP PHOTO STEPHANE DANNAVis mer

- Terry blir best betalt i Premier League

Har tegnet ny kontrakt med Chelsea.

John Terry har tegnet en ny femårskontrakt med Chelsea, melder flere britiske medier søndag.

Den nye kontrakten skal være verdt så mye som 490 millioner kroner (50 millioner pund) over fem år. Det vil si en ukelønn på over 1,8 millioner kroner, noe som gjør Terry til den best betalte fotballspilleren i England ved siden av Manchester Citys Robinho.

Fra før hadde 28-åringen tre år igjen av kontrakten med Chelsea. Tidligere i sommer valgte Terry å takke nei til et enda mer lukrativt tilbud fra City. Engelskmannen ønsket å bli i klubben han har spilt for siden han var 14.

Chelsea har hatt en meget sterkt start på sesongen med fire seirer på fire kamper. London-klubben leder toppdivisjonen på bedre målforskjell.

(NTB)