Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Terry forlater Chelsea etter sesongen

Etter 22 år er det slutt i storklubben.

FORLATER CHELSEA: John Terry takker for seg etter 22 år i den engelske storklubben. Foto: AFP PHOTO / Glyn KIRK / NTB SCANPIX
FORLATER CHELSEA: John Terry takker for seg etter 22 år i den engelske storklubben. Foto: AFP PHOTO / Glyn KIRK / NTB SCANPIX Vis mer

Forsvarskjempen John Terry (36) forlater Chelsea etter sesongen, melder klubben på sin hjemmeside mandag.

– Etter 22 år her er det mye å si og mange personer å takke i den fantastiske klubben. Alt fra trenere, lagkamerater, støtteapparat og fans som har gitt meg så mye støtte gjennom årene. Jeg kan ikke takke dem nok, sa Terry til klubbens hjemmeside.

– Jeg vil bestemme meg for fremtiden i tiden som kommer, men per nå er jeg motivert for å hjelp klubben til suksess denne sesongen, fortsatte han.

Terry har spilt 713 kamper for Chelsea siden hans debut i 1998. I løpet av de kampene har han scoret 66 mål. 36-åringen er nummer tre på lista over spillere med flest kamper for Chelsea, men har rekorden som kaptein med 578 kamper.

Denne sesongen har imidlertid veteranen måttet tåle mindre spilletid under Antonio Conte.

Terry har vunnet Premier League fire ganger, FA-cupen fem ganger og mesterligaen i 2012/13-sesongen.

(NTB)