Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Terry gir seg på landslaget

Raser mot FA.

GIR SEG: John Terry legger landslagsskoa på hylla. Foto:  AFP PHOTO / ALEXANDER KHUDOTEPLY
GIR SEG: John Terry legger landslagsskoa på hylla. Foto: AFP PHOTO / ALEXANDER KHUDOTEPLY Vis mer

(Dagbladet): John Terry gir seg på det engelske landslaget. Det melder blant annet BBC.

Den 31 år gamle Chelsea-kapteinen har spilt 78 kamper med flagget på brystet de siste ni årene, og har vært kaptein i flere av de kampene. BBC skriver at Terry gir seg som et svar til det engelske fotballforbundets disiplinærkomite som har tiltalt midtstopperen for å ha kommet med rasistiske uttalelser til Anton Ferdinand.

Terry ble frikjent av en London-rettsal i juli for de påståtte rasisme-utsagnene mot Ferdinand, men FA valgte å forfølge saken videre. I morgen tidlig skulle Terry møte FAs disiplinærkomité for å avgi forklaring.

- Jeg føler at FA, med å forfølge en sak der jeg allerede har blitt frifunnet av retten, har gjort min posisjon på landslaget uholdbar, sier Terry i en pressemelding.

Terry sier videre i pressemeldingen at han ønsker Roy Hodgson og resten av England-troppen lykke til videre.

- Jeg ser nå frem til å spille for Chelsea FC og kjempe om titler i England og i Europa. Jeg vil takke fansen til klubben for deres støtte, sier Terry.

Terry debuterte i 2003, og har ved to anledninger blitt fratatt kapteinsbindet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media