- STOR FEIL: John Terry signaliserte i går at flere engelske spillere skulle i et oppvaskmøte med Fabio Capello og at de ville kreve endringer. Foto: EPA/NIC BOTHMA/SCANPIX
- STOR FEIL: John Terry signaliserte i går at flere engelske spillere skulle i et oppvaskmøte med Fabio Capello og at de ville kreve endringer. Foto: EPA/NIC BOTHMA/SCANPIXVis mer

- Terry gjorde en stor feil

Vraker Capello ham til skjebnekampen mot Slovenia?

|||(Dagbladet): Det har kokt rundt England etter en traust VM-åpning.

John Terry dempet ikke akkurat spekulasjonene når han i går varslet et «oppvaskmøte», hvor han hevdet at flere spillere ville kreve endringer til måten Fabio Capello styrer det engelske landslaget på.

Terrys uttalelser i går har fått Britiske medier til å spekulere i om Capello har mistet kontrollen over spillerne, men i et intervju med ITV, gjengitt av the Guardian, avviser Capello at det er et mytteri på gang.

Vraker Terry?
- Jeg skjønner ikke hvorfor John Terry sa dette til dere uten å gå til meg først. Hvis du skal snakke, gjør du det internt. Det han gjorde var en stor feil. Han burde snakket med meg, spillerne og garderoben, sier Capello i intervjuet.

- Det er ingen revolusjon. Dette handler om feilen til én spiller, ingen fler. Jeg snakket med noen av spillerne og kun John Terry sa dette. Min dør er alltid åpen. Har du lyst til å snakke med meg kan du det, sier Capello.

Twitter spekulerer britiske journalister i om Capello vil vrake Terry til skjebnekampen mot Slovenia. Men Capello holder døra på gløtt for den tidligere landslagskapteinen.

- Jeg håper at det kan komme en stor kamp fra en stor feil, sier Capello.

- Muligens er en eller to ikke helt fornøyd, men majoriteten er fornøyd. Én spiller er ikke viktigere enn andre. Gruppen er det viktigste. Av denne grunnen er det ikke noe problem, sier Capello.

Håper Capello blir
Frank Lampard sa tidligere i dag at det ikke var interne uenigheter blant England-spillerne.

- Jeg vil ikke snakke for mye om hva som ble sagt. Capello gikk gjennom Algerie-kampen og det var det, sa Lampard.

-  Jeg forstår hva John Terry sa, han er en engasjert fyr og spiller. Hver spiller takler ting forskjellig. Noen sier ikke mye, mens andre vil ta tingene ved rota, sa Lampard ifølge the Times.

Britiske medier har spekulert i om Capello er ferdig som England-manager hvis de ryker ut av VM, men Lampard håper på at italieneren blir.

- Jeg har nytt å arbeide med ham, og ja, jeg håper han blir. Jeg har arbeidet med noen fantastiske managere og han er en av de beste.